Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor Bedrijfskunde in Professionele Accountancy
Trevecca Nazarene University

Bachelor Bedrijfskunde in Professionele Accountancy

Nashville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Op de campus

Invoering

Trevecca's Bachelor of Business Administration in professionele accountancy voorziet u van een carrière in openbare en/of particuliere boekhouding in verschillende omgevingen voor de overheid, het bedrijfsleven, kleine bedrijven of non-profitorganisaties. Dit programma biedt de basiscursussen en praktische ervaring met de nieuwste boekhoudprogramma's en -technologieën die je nodig hebt om te slagen op boekhoudkundig gebied.

Programma voordelen

  • Leer van docenten met een hoge graad in hun vakgebied, die relevante en waardevolle praktijkervaring hebben en die moeite doen om u persoonlijk te leren kennen.
  • Verwerf de vaardigheden die u nodig hebt om concurrerend te zijn op de arbeidsmarkt.
  • Geniet van onze kleine klassen en ondersteunende campusgemeenschap.
  • Profiteer van ongelooflijke stages en vacatures die beschikbaar zijn in de opwindende markt van Nashville.

Wat te verwachten

Trevecca's professionele accountancy-programma is een concentratie binnen onze Bachelor of Business Administration-graad die studenten sinds 1973 voorbereidt op een dienst in de boekhouding. Dit programma bereidt je voor op een carrière in de openbare en/of particuliere boekhouding in instellingen die variëren van de overheid tot non-profitorganisaties.

Uw cursussen stellen u in staat om boekhoudkundige informatie duidelijk en effectief te communiceren met klanten en zakenpartners. Het bereidt je ook voor door praktische ervaring met de nieuwste boekhoudprogramma's en -technologieën. Je leert van betrokken en toegankelijke professoren in kleine klassen. Trevecca heeft ook een hechte gemeenschap van boekhoudalumni die je kunnen helpen met geweldige stage- en netwerkmogelijkheden.

Nadat je bent afgestudeerd aan het programma, ben je gekwalificeerd om het examen Certified Public Accountant (CPA) af te leggen. Onze afgestudeerden genieten van uitzonderlijke CPA-slagingspercentages en uitstekende werving en plaatsingen bij lokale, regionale en nationale accountantskantoren zoals PcW en EY en bij enkele van de grootste zorgbedrijven zoals HCA en Parrallon. U kunt de openbaarmakingen voor het CPA-licentieprogramma hier bekijken.

Waarom kiezen voor Trevecca?

Opgericht in 1901 en al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van online onderwijs, helpt Trevecca studenten een individuele roeping te ontdekken en na te streven door innovatief onderwijs te geven; het cultiveren van een ondersteunende, op Christus gerichte gemeenschap; en het aangaan van relaties die deuren openen.

Trevecca wordt nationaal en lokaal erkend voor academische kwaliteit en heeft een reputatie opgebouwd door de wereld te voorzien van dienende leiders, probleemoplossers en verschilmakers. De holistische benadering van onderwijs doorTreveccaomvat intellectuele, sociale, emotionele, fysieke en spirituele groei.

Als christelijke universiteit bieden we programma's aan die onderzoeken hoe geloof je vakgebied kruist. Dit betekent dat u uw professionele accountancydiploma kunt behalen in een ondersteunende, christelijke gemeenschap met kleine klaslokalen en betrokken faculteitsleden die om u, uw geloof en uw doelen geven.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen