Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor of Arts in het Engels (literatuur en creatief schrijven)
Trevecca Nazarene University

Bachelor of Arts in het Engels (literatuur en creatief schrijven)

Nashville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Op de campus

Invoering

Trevecca's Bachelor of Arts in het Engels bereidt je voor op een van de vele gebieden die creativiteit, kritisch denken, schrijfvaardigheid en het vermogen om overtuigende argumenten en inhoud te creëren en te communiceren, waarderen. Naast het bouwen van een sterke basis in het Engels, stem je je cursussen af op je interesses en doelen door te kiezen uit concentraties in literatuur of creatief schrijven.

Programma voordelen

  • Studeer af met de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om competitief te zijn in een breed scala aan carrièremogelijkheden.
  • Leer van docenten met een hoge graad in hun vakgebied, die relevante en waardevolle praktijkervaring hebben en die moeite doen om u persoonlijk te leren kennen.
  • Geniet van onze kleine klassen en ondersteunende campusgemeenschap.
  • Profiteer van ongelooflijke stages en banen die beschikbaar zijn in de opwindende markt van Nashville.

Wat te verwachten

Je diploma Engels van Trevecca biedt ongelooflijke flexibiliteit in zowel je cursussen als je carrière. Een breed scala aan cursussen omvat zowel canonieke als hedendaagse schrijvers in vele literaire genres, dus u kunt de lessen kiezen die passen bij uw interesses en doelen. Je volgt negen kernliteratuurcursussen voordat je vertakt naar de literatuurconcentratie of de creatieve schrijfconcentratie. Beide Engelse concentraties kunnen worden gecombineerd met elke minor op de campus om je opleiding op maat te maken.

Bij Treveccagaat je opleiding door buiten het klaslokaal, waar je je vak kunt aanscherpen in ondersteunende schrijfworkshops gewijd aan fictie, poëzie en creatieve non-fictie. Je kunt ook lezingen op de campus en auteursevenementen bijwonen die worden georganiseerd door de Engelse afdeling. Of u kunt redactie-ervaring opdoen als lid van de redactie van The Cumberland River Review, ons nationale literaire tijdschrift dat is ontwikkeld als onderdeel van Trevecca's robuuste onderzoeksprogramma voor studenten genaamd FLARE (Faculty-Led Academic Research Experience). Het tijdschrift geeft studenten de kans om het schrijven van nationaal erkende schrijvers te selecteren, bewerken en publiceren in plaats van de inzendingen van studenten die doorgaans in campuspublicaties worden gepubliceerd. Oud-studenten hebben ook de Association of Writers and Writing Programs (AWP) -conferentie in Los Angeles bijgewoond om paneldiscussies bij te wonen, professionele netwerkrelaties op te bouwen en The Cumberland River Review te vertegenwoordigen op de conferentieboekenbeurs.

De flexibiliteit van een Engels diploma houdt niet op bij het afstuderen. Met je diploma Engels ben je goed toegerust om les te geven of een masteropleiding te volgen. Je bent ook bereid om opwindende gebieden te betreden, zoals publiceren en redigeren, freelance schrijven, public relations, analyse van marktonderzoek, contentstrategie, medische geesteswetenschappen, merkbeheer, lesgeven en meer.

Waarom kiezen voor Trevecca?

Opgericht in 1901 en al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van online onderwijs, helpt Trevecca studenten een individuele roeping te ontdekken en na te streven door innovatief onderwijs te geven; het cultiveren van een ondersteunende, op Christus gerichte gemeenschap; en het aangaan van relaties die deuren openen.

Trevecca wordt nationaal en lokaal erkend voor academische kwaliteit en heeft een reputatie opgebouwd door de wereld te voorzien van dienende leiders, probleemoplossers en verschilmakers. De holistische benadering van onderwijs doorTreveccaomvat intellectuele, sociale, emotionele, fysieke en spirituele groei.

Als christelijke universiteit bieden we programma's aan die onderzoeken hoe geloof je vakgebied kruist. Je leert een bijbels wereldbeeld toe te lichten en te verdedigen en literatuur uit alle tijdperken te bekijken vanuit een bijbels kader. Bij Treveccabehaal je je diploma Engels in een ondersteunende, christelijke gemeenschap met kleine klaslokalen en betrokken docenten die om jou en je doelen geven.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen