Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor of Arts in het Engels onderwijs
Trevecca Nazarene University

Bachelor of Arts in het Engels onderwijs

Nashville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Op de campus

Invoering

Trevecca's Bachelor of Arts in Engels onderwijs is een interdisciplinair programma dat je een basis geeft om een effectieve en boeiende leraar Engels te worden in de klassen 6-12, waardoor je belangrijke vaardigheden leert zoals lezen, spelling, compositie en kritisch denken.

Programma voordelen

  • Leer van docenten met een hoge graad in hun vakgebied, die relevante en waardevolle praktijkervaring hebben en die moeite doen om u persoonlijk te leren kennen.
  • Geniet van onze kleine klassen en ondersteunende campusgemeenschap.
  • Profiteer van ongelooflijke banen die beschikbaar zijn in de opwindende en diverse markt van Nashville.

Wat te verwachten

Trevecca's Bachelor of Arts in Engels onderwijs is perfect als je je liefde voor Engels wilt kruisen met je verlangen om te inspireren en les te geven. Dit interdisciplinaire programma combineert het beste van onze Engelse afdeling en onze NCATE-geaccrediteerde School of Education, waardoor je een sterke en evenwichtige basis krijgt. Docenten Engels hebben de unieke taak om hun studenten vaardigheden bij te brengen die ze in bijna elk aspect van hun dagelijks leven zullen gebruiken, zoals lezen, spelling, compositie en kritisch denken.

Naast een brede basis van cursussen, doe je waardevolle ervaring op met het lesgeven van studenten. Je krijgt de kans om te observeren en les te geven in lokale klaslokalen in verschillende lokale schoolomgevingen om je leren te verbeteren en je voor te bereiden op succes.

Waarom kiezen voor Trevecca?

Opgericht in 1901 en al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van online onderwijs, helpt Trevecca studenten een individuele roeping te ontdekken en na te streven door innovatief onderwijs te geven; het cultiveren van een ondersteunende, op Christus gerichte gemeenschap; en het aangaan van relaties die deuren openen.

Trevecca wordt nationaal en lokaal erkend voor academische kwaliteit en heeft een reputatie opgebouwd door de wereld te voorzien van dienende leiders, probleemoplossers en verschilmakers. De holistische benadering van onderwijs doorTreveccaomvat intellectuele, sociale, emotionele, fysieke en spirituele groei.

Als christelijke universiteit bieden we programma's aan die onderzoeken hoe geloof je vakgebied kruist. Bij Treveccabehaal je je diploma Engels in een ondersteunende, christelijke gemeenschap met kleine klaslokalen en betrokken docenten die om jou en je doelen geven.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen