Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor of Business Administration in gemeenschapsontwikkeling
Trevecca Nazarene University

Bachelor of Business Administration in gemeenschapsontwikkeling

Nashville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Op de campus

Invoering

Trevecca's Bachelor of Business Administration in gemeenschapsontwikkeling combineert een solide zakelijke basis met cursussen in sociale rechtvaardigheid die het begrip van studenten over de oorzaken en uitdagingen van armoede vergroten. Deze graad bereidt studenten voor om kennis van het bedrijfsleven te gebruiken om het leven van mensen in kansarme gemeenschappen te verbeteren.

Programma voordelen

  • Doe de vaardigheden en ervaring op die je nodig hebt om een verschil te maken in de wereld.
  • Leer van docenten met een hoge graad in hun vakgebied, die relevante en waardevolle praktijkervaring hebben en die moeite doen om u persoonlijk te leren kennen.
  • Geniet van onze kleine klassen en ondersteunende campusgemeenschap.
  • Profiteer van ongelooflijke leermogelijkheden, stages en banen die beschikbaar zijn op de Nashville-markt.

Wat te verwachten

Als student in Trevecca's Bachelor of Business Administration in gemeenschapsontwikkeling, verwerf je de zakelijke vaardigheden om veranderingen in gemeenschappen met onvoldoende middelen te dienen en te beïnvloeden. Deze opleiding stelt je in staat om toepasbare oplossingen voor echte problemen te vinden en te creëren.

Met beschikbare cursussen in sociologie, sociale rechtvaardigheid en zaken, kunt u uw cursussen afstemmen op uw doelen en interesses. Je krijgt een solide basis in economie, boekhouding, financiën, management, marketing, recht en kwantitatieve analyses. Je volgt ook cursussen die je begrip van de oorzaken en uitdagingen van armoede vergroten, zodat je kunt helpen ze aan te pakken.

Waarom kiezen voor Trevecca?

Opgericht in 1901 en al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van online onderwijs, helpt Trevecca studenten een individuele roeping te ontdekken en na te streven door innovatief onderwijs te geven; het cultiveren van een ondersteunende, op Christus gerichte gemeenschap; en het aangaan van relaties die deuren openen.

Trevecca wordt nationaal en lokaal erkend voor academische kwaliteit en heeft een reputatie opgebouwd door de wereld te voorzien van dienende leiders, probleemoplossers en verschilmakers. De holistische benadering van onderwijs doorTreveccaomvat intellectuele, sociale, emotionele, fysieke en spirituele groei.

Als christelijke universiteit bieden we programma's aan die onderzoeken hoe geloof je vakgebied kruist. Dit betekent dat je je diploma kunt behalen in een ondersteunende, christelijke gemeenschap met kleine klaslokalen en betrokken faculteitsleden die om jou en je doelen geven.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen