Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor of Business Administration in Ondernemerschap en Small Business Management
Trevecca Nazarene University

Bachelor of Business Administration in Ondernemerschap en Small Business Management

Nashville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Op de campus

Invoering

Trevecca's Bachelor of Business Administration in ondernemerschap en beheer van kleine bedrijven bereidt studenten voor op het leiden van een klein bedrijf of het starten van een eigen bedrijf. Dit programma biedt een sterke basis in het bedrijfsleven, geconcentreerde lessen over de unieke uitdagingen waarmee kleine bedrijven worden geconfronteerd, en ongelooflijke kansen om praktijkervaring op te doen in het veld.

Programma voordelen

Leer van docenten met een hoge graad in hun vakgebied, die relevante en waardevolle praktijkervaring hebben en die moeite doen om u persoonlijk te leren kennen.

Geniet van onze kleine klassen en hechte campusgemeenschap.

Profiteer van ongelooflijke stages en banen die beschikbaar zijn in de opwindende markt van Nashville.

Wat te verwachten

Als student van Trevecca's programma voor ondernemerschap en beheer van kleine bedrijven, zult u de kennis, vaardigheden en ervaring opdoen om een klein bedrijf op te richten en/of te runnen. Dit programma is een concentratie binnen onze Bachelor of Business Administration-graad, dus je volgt kern BBA-cursussen in boekhouding, bedrijfskunde en economie, management, financiën, ondernemingsrecht, bedrijfsbeleid, marketing en meer. Voortbouwend op die sterke basis, geeft deze concentratie je specifieke cursussen die de unieke uitdagingen verkennen waarmee kleine bedrijven tegenwoordig worden geconfronteerd. Je leert over communicatie, marketing voor kleine bedrijven, human resource management en informatiesystemen. Elke cursus bevat praktische toepassingen van bedrijfskundige concepten vanuit het perspectief van kleine bedrijven om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent om uw doelen na uw afstuderen te bereiken.

Waarom kiezen voor Trevecca?

Opgericht in 1901 en al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van online onderwijs, helpt Trevecca studenten een individuele roeping te ontdekken en na te streven door innovatief onderwijs te geven; het cultiveren van een ondersteunende, op Christus gerichte gemeenschap; en het aangaan van relaties die deuren openen.

Trevecca wordt nationaal en lokaal erkend voor academische kwaliteit en heeft een reputatie opgebouwd door de wereld te voorzien van dienende leiders, probleemoplossers en verschilmakers. De holistische benadering van onderwijs doorTreveccaomvat intellectuele, sociale, emotionele, fysieke en spirituele groei.

Als christelijke universiteit bieden we programma's aan die onderzoeken hoe geloof je vakgebied kruist. Dit betekent dat u uw bedrijfsdiploma kunt behalen in een ondersteunende, christelijke gemeenschap met kleine klaslokalen en betrokken faculteitsleden die om u en uw doelen geven.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen