Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor of Science in het scheikundig onderwijs
Trevecca Nazarene University

Bachelor of Science in het scheikundig onderwijs

Nashville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Op de campus

Invoering

De Bachelor of Science in het scheikundeonderwijs biedt een breed begrip van wetenschap, geaccrediteerde opleiding en praktische onderzoekservaring. Dit interdisciplinaire programma biedt een basis om een effectieve docent te worden in groep 6-12, een carrière in de wetenschap na te streven of naar een graduate school te gaan.

Programma voordelen

  • Leer van docenten met een hoge graad in hun vakgebied, die relevante en waardevolle praktijkervaring hebben en die moeite doen om u persoonlijk te leren kennen.
  • Profiteer van onze gerenoveerde faciliteiten en ultramoderne apparatuur.
  • Neem deel aan onze robuuste niet-gegradueerde onderzoeksprogramma's.

Wat te verwachten

Als je van scheikunde houdt, maar ook leerlingen van de zesde tot en met de twaalfde klas wilt onderwijzen en inspireren, dan is onze BS in scheikundeonderwijs perfect voor jou. Dit programma combineert het beste van onze scheikundeafdeling en onze NCATE-geaccrediteerde School of Education, waardoor je een sterke en evenwichtige basis voor succes hebt. Dit programma breidt niet alleen je kennis van het veld uit, het biedt ook mogelijkheden voor praktische onderzoekservaring en onderwijsmogelijkheden.

Je krijgt de kans om een-op-een met een professor te werken terwijl je originele onderzoeksprojecten voltooit met behulp van moderne instrumenten in onze onlangs gerenoveerde faciliteiten. Van katalysatorontwikkeling tot computationele chemie, het onderzoek dat u voltooit, kan worden afgestemd op uw interesses en u toerusten voor uw toekomstige doelen. Afgestudeerden van het scheikunde-opleidingsprogramma van Treveccahebben een hoog slagingspercentage bij het verkrijgen van concurrerende banen of toelating tot afstudeerprogramma's.

Waarom kiezen voor Trevecca?

Opgericht in 1901 en al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van online onderwijs, helpt Trevecca studenten een individuele roeping te ontdekken en na te streven door innovatief onderwijs te geven; het cultiveren van een ondersteunende, op Christus gerichte gemeenschap; en het aangaan van relaties die deuren openen.

Trevecca wordt nationaal en lokaal erkend voor academische kwaliteit en heeft een reputatie opgebouwd door de wereld te voorzien van dienende leiders, probleemoplossers en verschilmakers. De holistische benadering van onderwijs doorTreveccaomvat intellectuele, sociale, emotionele, fysieke en spirituele groei.

Als christelijke universiteit bieden we programma's aan die onderzoeken hoe geloof je vakgebied kruist. Dit betekent dat je je diploma scheikunde kunt behalen in een ondersteunende, christelijke gemeenschap met kleine klaslokalen en betrokken faculteitsleden die om jou, je geloof en je doelen geven.

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen