Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor of Science in Strafrechtstudies
Trevecca Nazarene University

Bachelor of Science in Strafrechtstudies

Nashville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Op de campus

Invoering

Trevecca's Bachelor of Science in strafrechtstudies geeft studenten de basis voor het begrijpen van de theorieën, praktijken en uitdagingen van wetshandhaving, het rechtssysteem en het correctionele systeem.

Deze graad bereidt je voor om je gemeenschap te dienen en een verschil te maken door een carrière in het strafrecht.

Programma voordelen

  • Studeer af met de vaardigheden die je nodig hebt om concurrerend te zijn op de arbeidsmarkt.
  • Leer van docenten met een hoge graad in hun vakgebied, die relevante en waardevolle praktijkervaring hebben en die moeite doen om u persoonlijk te leren kennen.
  • Geniet van onze kleine klassen en ondersteunende campusgemeenschap.
  • Profiteer van ongelooflijke stages en banen die beschikbaar zijn op de Nashville-markt.

Wat te verwachten

Als student in Trevecca's Bachelor of Science in strafrechtstudies, krijg je een solide basis in strafrecht. Je vergroot je kennis van de oorzaken van criminaliteit en de impact van beslissingen op het gebied van overheidsbeleid. Je zult de relatie tussen ras, etniciteit en armoede leren begrijpen met crimineel gedrag, strafrechtelijke vervolging en slachtofferschap van misdrijven. Je zult ook waardevol hands-on leren in je senior practicumervaring.

Ons programma voor strafrechtstudies is gericht op het rechtzetten van fouten, het genezen van gebrokenheid en het dienen van gemeenschappen. We onderzoeken de uitdagingen van het strafrechtsysteem vanuit een christelijk wereldbeeld. Je diploma stelt je in staat om de wereld ten goede te helpen veranderen, terwijl het je voorbereidt op een carrière in het strafrecht.

Waarom kiezen voor Trevecca?

Opgericht in 1901 en al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van online onderwijs, helpt Trevecca studenten een individuele roeping te ontdekken en na te streven door innovatief onderwijs te geven; het cultiveren van een ondersteunende, op Christus gerichte gemeenschap; en het aangaan van relaties die deuren openen.

Trevecca wordt nationaal en lokaal erkend voor academische kwaliteit en heeft een reputatie opgebouwd door de wereld te voorzien van dienende leiders, probleemoplossers en verschilmakers. De holistische benadering van onderwijs doorTreveccaomvat intellectuele, sociale, emotionele, fysieke en spirituele groei.

Als christelijke universiteit bieden we programma's aan die onderzoeken hoe geloof je vakgebied kruist. Dit betekent dat je je studie strafrecht kunt behalen in een ondersteunende, christelijke gemeenschap met kleine klaslokalen en betrokken faculteitsleden die om jou en je doelen geven.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen