Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor Organisatiecommunicatie
Trevecca Nazarene University

Bachelor Organisatiecommunicatie

Nashville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Op de campus

Invoering

Trevecca's Bachelor of Science in organisatorische communicatie is een veelzijdige en zeer toepasbare graad die je toerust om sterke communicatieve vaardigheden te gebruiken om problemen binnen elke organisatie te evalueren en effectieve oplossingen toe te passen. Door middel van relevante en boeiende cursussen, versterk je je relationele communicatie, kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden.

Programma voordelen

  • Leer van docenten met een hoge graad in hun vakgebied, die relevante en waardevolle praktijkervaring hebben en die moeite doen om u persoonlijk te leren kennen.
  • Afgestudeerd met een veelzijdige en toepasbare kennisbasis.
  • Geniet van onze kleine klassen en ondersteunende campusgemeenschap.
  • Profiteer van ongelooflijke stages en vacatures die beschikbaar zijn in de opwindende markt van Nashville.

Wat te verwachten

Grote organisaties, kleine bedrijven, kerken, overheidsorganisaties, non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen hebben allemaal sterke organisatorische communicatie nodig om effectief en efficiënt te kunnen functioneren. Als student in het programma voor organisatiecommunicatie van Trevecca, doet u de kennis en vaardigheden op die u nodig hebt om een dienend leider te zijn in elke organisatorische omgeving.

Je cursussen stellen je in staat om de hedendaagse problemen waarmee organisaties en hun leden worden geconfronteerd te begrijpen en om sterke communicatiestrategieën op te zetten om deze aan te pakken. Naast het verkrijgen van een sterke basis in de communicatietheorie, versterk je je relationele communicatie, kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden.

Onze zeer toegankelijke faculteitsleden zullen sterke mentorrelaties met u opbouwen en zullen u individuele aandacht geven terwijl u uw unieke doelen en carrièrepad nastreeft. Ze helpen je bij het zoeken naar en kiezen uit de opwindende stagemogelijkheden die beschikbaar zijn op de Nashville-markt, of het nu gaat om entertainment, gezondheidszorg, productie, financiën, sociale dienstverlening of een ander gebied.

Waarom kiezen voor Trevecca?

Opgericht in 1901 en al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van online onderwijs, helpt Trevecca studenten een individuele roeping te ontdekken en na te streven door innovatief onderwijs te geven; het cultiveren van een ondersteunende, op Christus gerichte gemeenschap; en het aangaan van relaties die deuren openen.

Trevecca wordt nationaal en lokaal erkend voor academische kwaliteit en heeft een reputatie opgebouwd door de wereld te voorzien van dienende leiders, probleemoplossers en verschilmakers. De holistische benadering van onderwijs doorTreveccaomvat intellectuele, sociale, emotionele, fysieke en spirituele groei.

Als christelijke universiteit bieden we programma's aan die onderzoeken hoe geloof je vakgebied kruist. Dit betekent dat je je organisatorische communicatiegraad kunt behalen in een ondersteunende, christelijke gemeenschap met kleine klaslokalen en betrokken faculteitsleden die om jou, je geloof en je doelen geven.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen