Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor Sociale Rechtvaardigheid
Trevecca Nazarene University

Bachelor Sociale Rechtvaardigheid

Nashville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 19.995 / per semester

Op de campus

Invoering

Trevecca's Bachelor of Science in sociale rechtvaardigheid is een interdisciplinair programma met cursussen in het bedrijfsleven, recht, sociologie, maatschappelijk werk, wetenschap en religie. Studenten worden uitgerust met een solide basis waarmee ze de onderdrukten en gemarginaliseerden kunnen helpen om spiritueel, fysiek en emotioneel herstel te vinden. Het programma combineert bijbelse theologie, christelijke ethiek en mensenrechten en biedt ongelooflijke mogelijkheden voor praktijkervaring en impact in de echte wereld via ons JV Morsch Centre for Social Justice.

Programma voordelen

  • Leer van docenten die een hoge graad in hun vakgebied hebben, die in de praktijk brengen wat ze onderwijzen en die moeite doen om u persoonlijk te leren kennen.
  • Neem deel aan de vele aanbiedingen van ons JV Morsch Centrum voor Sociale Rechtvaardigheid.
  • Geniet van onze kleine klassen en ondersteunende campusgemeenschap.
  • Profiteer van ongelooflijke stages, serviceprogramma's en vacatures op de Nashville-markt.

Wat te verwachten

TreveccaHet programma voor sociale rechtvaardigheid voorziet je van de vaardigheden en training die je nodig hebt om je spirituele roeping waar te maken om anderen te dienen en bijbelse gerechtigheid te zoeken in een gebroken wereld. Enkele van de aangeboden lessen zijn onder meer Inleiding tot sociaal ondernemerschap, gemeenschapsontwikkeling, stedelijke herstelecologie, bijbelse theologie van sociale rechtvaardigheid, economie van armoede en openbaar beleid, en ministerie van mededogen. U kunt uw opleiding afstemmen op uw interesses en doelen wanneer u kiest uit de volgende concentraties:

  • Non-profit en gemeentelijk leiderschap
  • Publiek beleid
  • Milieurechtvaardigheid

Bij Treveccagaat je onderwijs op het gebied van sociale rechtvaardigheid door buiten het klaslokaal via unieke mogelijkheden op de campus en in de omliggende gemeenschappen in Nashville. Onze partnerschappen met lokale non-profitorganisaties, sociale diensten en kerken bieden u vele manieren om waardevolle praktijkervaring op te doen die u voorbereidt op een toekomst in sociale rechtvaardigheid.

Trevecca is de enige universiteit in de Council for Christian Colleges & Universities (CCCU) die een bijbelse sociale rechtvaardigheid major/minor aanbiedt die studenten de mogelijkheid biedt om hun kennis toe te passen om te voorzien in de behoeften van de echte wereld door middel van centrumprogrammering. Het programma voor sociale rechtvaardigheid is ondergebracht in ons JV Morsch Centre for Social Justice. Het centrum biedt de volgende gemeenschapsinitiatieven en meer:

Trevecca's Urban Farm is een boerderij op de campus die studenten de training biedt die nodig is om voedselonzekere buurten over de hele wereld te helpen.

The Micah Mandate is ons tijdschrift over sociale rechtvaardigheid dat mensen bewust maakt van het onrecht van vandaag, de verhalen van onze studenten vertelt en gemeenschap bevordert.

Het Neighborhood Empowerment Program creëert een levend laboratorium waar relaties tussen TNU en de omliggende gemeenschappen sociale rechtvaardigheid en gezondheid van de gemeenschap bevorderen.

Het Leger des Heils werkt al meer dan 15 jaar samen met Trevecca om christelijk onderwijs te promoten en het bijbelse mandaat uit te voeren om de doelstellingen van het Koninkrijk op het gebied van sociale rechtvaardigheid te bevorderen.

De AmeriCorps Volunteers in Service to America (VISTA) heeft leden op de campus die werken met dit nationale programma om armoede uit te bannen.

Waarom kiezen voor Trevecca?

Opgericht in 1901 en al meer dan twee decennia toonaangevend op het gebied van online onderwijs, helpt Trevecca studenten een individuele roeping te ontdekken en na te streven door innovatief onderwijs te geven; het cultiveren van een ondersteunende, op Christus gerichte gemeenschap; en het aangaan van relaties die deuren openen.

Trevecca wordt nationaal en lokaal erkend voor academische kwaliteit en heeft een reputatie opgebouwd door de wereld te voorzien van dienende leiders, probleemoplossers en verschilmakers. De holistische benadering van onderwijs doorTreveccaomvat intellectuele, sociale, emotionele, fysieke en spirituele groei.

Als christelijke universiteit bieden we programma's aan die onderzoeken hoe geloof je vakgebied kruist. Dit betekent dat u uw diploma sociale rechtvaardigheid kunt behalen in een ondersteunende, christelijke gemeenschap met kleine klaslokalen en betrokken faculteitsleden die om u, uw geloof en uw doelen geven.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen