Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Invoering

Het combineren van de geschiedenis en de traditie van het Verenigd Koninkrijk Met de kracht van de VS en de toekomst die Azië is

De geschiedenis en de traditie van het Verenigd Koninkrijk combineren Met de kracht van de VS En de toekomst die is Azië Het Verenigd Koninkrijk en de VS zijn al honderden jaren economische wereldmacht geweest. Verleden en huidige internationale zaken zijn, en zullen door beide landen worden beïnvloed. Azië is echter de toekomst, met snel groeiende economieën en meer dan de helft van de wereldbevolking.

Zo heeft het misschien een partnerschap tussen Amerikaanse en Aziatische universiteiten aangegaan om een ​​echt visionair programma te creëren dat de kracht van deze drie regio's combineert in een vierjarig studieprogramma.

Lamar University in Texas, USA en Siam Technology College in Thailand hebben dit nu gedaan met het Tri-Continent Degree Programme.

Veel mensen droomen van het studeren overzee, vooral in de VS of het Verenigd Koninkrijk. Amerika en Engeland bieden een aantal van de beste hogescholenkwalificaties ter wereld. Het is echter niet makkelijk. Als u de kwesties van visa, taalvaardigheid en vooral geld, beschouwt, wordt de droom om een ​​diploma uit de VS of het Verenigd Koninkrijk te krijgen vaak een nachtmerrie.

Zou het niet geweldig zijn om de beste opleiding mogelijk te maken, op een locatie waar je visum snel en makkelijk is en de kosten van levensonderhoud laag zijn? Dat vereist in eerste instantie niet TOEFL of IELTS scores om te studeren? Waar collegegeld voor u betaalbaar is: een Amerikaanse universiteit en thaise universitaire bachelor diploma plus een nationaal geaccepteerd senior management diploma, ongeveer 10% van de kosten van wat er maar een jaar op andere universiteiten van de VS zou zijn?

Het antwoord is natuurlijk om op een of andere manier hoge universitaire kwalificaties te verkrijgen van alle drie: de VS, het Verenigd Koninkrijk en Azië .. En in slechts vier jaar studie. De drie-Continent Bachelor Degree Programme stelt u in staat om uw universitaire kwalificaties van alle drie de continenten te behalen, met de meest betaalbare studie- en woonkosten beschikbaar. Maak je droom ... een realiteit!

Wereld's Only Tri Continent Programma's

De wereld krimpt en iedereen gaat internationaal. Verkrijg drie bedrijfskwalificaties in hetzelfde programma, uit de VS, het Verenigd Koninkrijk en Thailand.

Locaties

  • Bangkok

    46 Jarunsanitwong 10 Road Tha Pra, Bangkok Yai, 10600, Bangkok

    Vragen