Keystone logo
© The University of Fredericton
Trinity Western University

Trinity Western University

Trinity Western University

Invoering

We worden gedreven door een diep verlangen om u toe te rusten om uw doel te vinden en te vervullen. Wij zijn een van Noord-Amerika's belangrijkste op geloof gebaseerde liberale kunstuniversiteiten, toegewijd aan de hoogste kwaliteit van onderwijs. Met hoge nationale ranglijsten, bekroonde faculteit, een levendige studentengemeenschap en bloeiende ministerieprogramma's, rusten we je uit voor een bevredigend leven met positieve impact en betekenis.

Alles wat we doen is geworteld in onze toewijding om onderwijs voor de hele persoon te bieden - een die godvruchtige christelijke leiders ontwikkelt die hun doel in het leven zullen vinden en vervullen en hun toekomstige carrière zullen gebruiken om blijvende positieve verandering in de wereld om hen heen te creëren.

Naast robuuste academische programma's hebben we er altijd naar gestreefd om het soort koesterende campusgemeenschap, levensveranderende service en onderzoeksmogelijkheden, onvergetelijke vriendschappen en zinvolle geloofsverkenningen te bieden die studenten zullen vormen op manieren die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen. En nu met TWU Access, ons multi-toegangsmodel dat online en face-to-face campusprogramma's samenbrengt onder één portaal, bieden we de hele TWU-ervaring aan alle studenten, ongeacht hun locatie. We zijn toegewijd aan het innoveren en opnieuw vormgeven van postsecundair onderwijs om te voldoen aan de veranderende behoeften van 21e-eeuwse leerlingen over de hele wereld.

TWU biedt 48 undergraduate-graden en 19 graduate-graden, waaronder programma's in bedrijfskunde, verpleegkunde, counselingpsychologie, onderwijs, informatica, theologie en nog veel meer. We bieden ook permanente educatie, afronding van diploma's en leiderschapsontwikkeling via onze certificaten en online leerprogramma's. Welk programma u ook kiest, ons belangrijkste doel is u te ondersteunen, te inspireren en toe te rusten voor succes en persoonlijke groei.

Onze missie is om goddelijke christelijke leiders te ontwikkelen: positieve, doelgerichte universitair afgestudeerden met een door en door christelijke geest; groeiende discipelen van Jezus Christus die God verheerlijken door de Grote Opdracht te vervullen, God en mensen te dienen op de verschillende markten van het leven. We zijn gepassioneerd om u te helpen ontdekken hoe u volledig en getrouw aanwezig kunt zijn in de wereld en een vitale rol kunt spelen in Gods werk van genezing, hoop en vernieuwing.

Kernwaarden

Het gezag van de Schrift gehoorzamen: Zowel individueel als zakelijk omarmt Trinity Western van harte alles wat de Bijbel leert met betrekking tot geloof, ethische verplichtingen en manier van leven, in de overtuiging dat dit de ultieme standaard van waarheid en hoop is.

Op geloof gebaseerd en geloofsbevestigend leren nastreven: het uitgangspunt van Trinity Western om te leren is dat God mensen roept om rentmeesters van Zijn schepping te zijn, goeddoeners jegens alle mensen en vertegenwoordigers van Zijn verzoening.

Een transformationele impact hebben op cultuur: God roept zijn volgelingen op om zowel individuen als de cultuur waarin ze leven te beïnvloeden en uiteindelijk mensen naar Hem toe te trekken. De programma's van Trinity Western moedigen gedachte, woord en daad aan die de dynamiek en instellingen van onze samenleving beïnvloeden op basis van bijbelse principes zoals gerechtigheid, barmhartigheid en hoop.

Dienend leiderschap als een manier van leven: Trinity Western streeft ernaar om het patroon van dienend leiderschap dat door Jezus Christus wordt geïllustreerd, te onderwijzen en te belichamen. Hoogleraren, bestuurders en studenten proberen elkaar te motiveren en te mobiliseren om creatief, integer en vaardig te denken en te handelen in het belang van alle betrokkenen.

Streven naar uitmuntendheid in universitair onderwijs: Trinity Western promoot niet alleen academische en intellectuele uitmuntendheid, maar integreert deze met hoge normen van persoonlijke, morele en spirituele integriteit.

Discipelen in de gemeenschap: Bij Trinity Western worden studenten, personeel, docenten en bestuurders allemaal uitgenodigd en aangemoedigd om hun begrip te verdiepen van wat het betekent om discipelen van Jezus Christus te zijn, om zulk discipelschap te beoefenen, en om anderen te steunen en te helpen om te zijn en te worden. discipelen. Ze streven ernaar rechtvaardig te handelen, barmhartigheid lief te hebben en nederig met onze God te wandelen.

Christelijke gastvrijheid beoefenen: verwelkomt, omvat oprecht en zorgt consequent voor alle individuen. Christus onderwees en modelleerde gastvrijheid aan iedereen, ook aan degenen aan de rand, als een essentieel element van het christelijk geloof en de praktijk. Gastvrijheid is van vitaal belang voor ons leven in de Trinity Western University gemeenschap en voor ons leven in en getuigen van andere gemeenschappen.

Campusfuncties

Ecologische studiegebieden

 • Langley Campus ESA: 60 hectare
 • Crows Nest, Salt Spring Island ESA: 72,7 hectare
 • Blaauw Eco Forest BEF: 50 hectare

Universitaire instituten

 • Centrum voor aandelen en wereldwijde betrokkenheid
 • Instituut voor Dode Zeerollen
 • Instituut voor inheemse vraagstukken en perspectieven

Geassocieerden

 • Canadees Instituut voor Taalkunde
 • Engels als tweede taal internationaal
 • Katholiek Pacific College
 • Noord-Amerikaanse coalitie voor professionele toelatingsprofessionals
 • Vereniging van Christian Schools International

Bibliotheekbronnen

Meer dan 217.000 gedrukte boeken, 283.000 elektronische boeken en 58.000 elektronische tijdschriften in de Norma Marion Alloway Library op de hoofdcampus. De bibliotheek is lid van de BC ELN-, eHLbc-, COPPUL- en CRKN-consortia en neemt deel aan de provinciale AskAway virtuele referentiedienst.

Woningen

Huisvesting op de campus beschikbaar voor 1.100 studenten, waaronder slaapzalen, gemeenschapswonen (Robson) en appartementen (gereserveerd voor upperclassman).

Uitbreidingscampussen

 • Richmond, BC
 • Ottawa, ON
 • Bellingham, WA

  Beurzen en financiering

  Financiële hulp

  • $ 8 miljoen aan financiële hulp beschikbaar voor TWU-studenten elk jaar
  • 97% van de studenten ontving in 2019 beurzen en financiële steun van TWU
  • $ 5.600 is het gemiddelde bedrag aan financiële steun dat TWU-studenten elk jaar ontvangen

  Ranglijsten

  TWU wordt volgens het tijdschrift Maclean's consequent gerangschikt onder de twee beste universiteiten in Canada voor onderwijservaring door de National Survey of Student Engagement.

  Locaties

  • Langley City

   22500 University Drive, V2Y 1Y1, Langley City

   • Richmond

    305-5900 Minoru Blvd, V6X 0L9, Richmond

    • Richmond

     102-5300 Number 3 Rd, V6X 2X9, Richmond

     Vragen