Keystone logo
Trinity Western University BA in bedrijfscommunicatie
Trinity Western University

BA in bedrijfscommunicatie

4 Years

Engels

Full time

30 Jul 2024

Sep 2024

CAD 22.800 / per year *

Op de campus

* typische kosten per jaar

Invoering

Net als mensen heeft elke organisatie een verhaal te vertellen. Tegenwoordig is authentiek vertellen van dat verhaal belangrijker dan ooit. Stel je voor: als toekomstige PR-directeur, communicatieadviseur of socialemediaspecialist ben je direct betrokken bij het vergroten van de reputatie en het succes van het bedrijf, het ministerie of de non-profitorganisatie die je in dienst neemt. Klinkt spannend? Lees verder.

SAMC laat leiders groeien met een diepgaand begrip van marketing, public relations, schrijven, spreken en media. Bedrijfscommunicatoren zijn de stem van een organisatie. Bij TWU leer je hoe je berichten kunt afleveren die duidelijk en consistent zijn. En omdat u leert wat het betekent om persoonlijke en bedrijfsethiek te ontwikkelen, zullen de verhalen die u vertelt opvallen door hun integriteit en authenticiteit - dat is het TWU-verschil.

Ontdek en verfijn uw vaardigheden op het gebied van teambuilding, projectmanagement, mediatoepassingen en visuele communicatie - vaardigheden die een bedrijf toekomstbestendig maken en u een onschatbaar lid van elke organisatie maken.

Wie we zijn

Heb je interesse om een dynamische leider te worden op het gebied van strategische communicatie, marketing en public relations? Dan is dit jouw programma!

De afdeling Media + Communicatie en de School of Business van Trinity Western University hebben hun middelen gecombineerd om studenten te begeleiden op deze opwindende gebieden:

  • Marketing en reclame voor bedrijven, ministeries en non-profitorganisaties. Leer goed verhalen vertellen over uw organisatie.
  • Public relations met belangrijke belanghebbenden zoals donoren, overheid, media en andere gelijkgestemde organisaties. Leer de reputatie van uw bedrijf op te bouwen in Canada en daarbuiten.
  • Strategische communicatie om de bedrijfscultuur te koesteren, crises aan te pakken en groots na te denken over hoe uw organisatie communiceert binnen de samenleving als geheel.

De opleiding Bedrijfscommunicatie is beslist een "doe" -specialist die zakelijk inzicht combineert met communicatiestrategie en vaardigheid. Je leert niet alleen theorieën en criteria voor het evalueren van effectieve communicatie, maar je zult ook vanaf de eerste dag schrijven, spreken, creëren en bewerken. We hebben studenten die werken aan real-life PR-projecten in Langley en Metro Vancouver. Door onze kleine klassen leer je je professionals goed kennen en krijg je een opleiding van topkwaliteit.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen