Keystone logo
Trinity Western University BA in psychologie
Trinity Western University

BA in psychologie

18 Months

Engels

Full time

30 Jul 2024

Sep 2024

CAD 22.800 / per year *

Blended, Afstand leren, Op de campus

* Typische kosten per jaar.

Invoering

In een wereld van toenemende druk en onzekerheid is er behoefte aan competente, meelevende professionals die werken om genezing te brengen aan anderen.

Je hoeft niet ver te zoeken om te zien dat het verlichten van menselijk lijden in onze wereld complexiteit en uitdagingen met zich meebrengt.

TWU's BA in psychologie geeft je een diepgaand begrip van menselijke ervaring en gedrag. Je zult niet alleen een schat aan academische kennis opdoen, maar ook training krijgen over hoe je de individuen waarmee je werkt kunt helpen zichzelf en anderen te begrijpen.

Of je carrièredoelen nu zijn in sociaal werk, mentaal welzijn, counseling, onderwijs, belangenbehartiging of in de bedrijfssector - of dat je graduate studies wilt volgen - de BA in Psychologie geeft je de voorbereiding die je nodig hebt.

In overleg met je adviseur kun je deze interdisciplinaire, praktijkgerichte opleiding volledig online afronden volgens een op maat gemaakt schema.

Kom en ervaar het meest flexibele programma voor het voltooien van een diploma in Canada.

Waarom psychologie?

Om gemeenschappen en organisaties te laten gedijen, moet op een opzettelijke, methodologische manier aan de mentale en emotionele behoeften van mensen worden voldaan.

Pleitbezorging voor sociaal, emotioneel en mentaal welzijn vindt plaats in elke sector en branche. Er wordt steeds meer erkend dat het verwaarlozen van de psychologische behoeften van mensen een rimpeleffect heeft in huizen, scholen, gemeenschappen en op de werkplek - en zich uitstrekt tot de rest van de wereld. Naarmate overheids- en niet-gouvernementele organisaties de financiering voor wellnessprogramma's verhogen, groeit de behoefte aan professionals in de helpende beroepen.

TWU's BA in psychologie is een interdisciplinaire mix van psychologie, sociologie en cursussen voor menselijke diensten, terwijl je ook op geloof gebaseerde perspectieven kunt verkennen. Het geeft je een theoretische basis, maar bevat als bonus ook praktijkstages en een toegepast afstudeerproject.

Deze combinatie van theorie en praktijk zal je diploma en geleerde vaardigheden zeer verhandelbaar maken in verschillende loopbanen. Je kunt het diploma ook gebruiken voor toelating tot counseling-graduate schools, waarvan de meeste nu vereisen dat studenten ten minste twee jaar ervaring in het veld hebben.

De BA in psychologie is handig voor werkende volwassenen. Het wordt volledig online geleverd omdat het jouw tijd, jouw plaats, jouw leven is.

op maat gemaakt

Het programma voor het afronden van een diploma past in je drukke schema en maakt je klaar voor succes binnen een tijdsbestek dat voor jou werkt. Onze adviseurs werken met u samen, rekening houdend met uw opleidings- en loopbaanachtergrond, om u te helpen een op maat gemaakt leerplan op te stellen dat past bij uw behoeften, doelen en planning.

Flexibel

Ons uniek handige model stelt u in staat uw programma in slechts 18 maanden af te ronden (afhankelijk van inkomende transfertegoeden). Cursussen duren zes weken per keer, één avondles per week in Langley of Richmond, BC of Bellingham, WA, of u kunt een of alle cursussen online volgen. Met doorlopende startdata gedurende het hele jaar, kunt u op elk moment beginnen.

praktisch

Verstevig uw leerervaring door deze rechtstreeks naar de werkplek te brengen. Onze ervaren faculteit richt zich op het aanleren van praktische, bruikbare kennis - je ontwikkelt echte werkplekvaardigheden die zijn gebouwd op een solide academische basis. Door middel van een boeiende leeromgeving voor volwassenen en het practicumgedeelte van je diploma, zal wat je leert onmiddellijk van toepassing zijn in je werk en leven.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen