Keystone logo
Trinity Western University Bachelor of Business Administration (BBA)
Trinity Western University

Bachelor of Business Administration (BBA)

4 Years

Engels

Full time

30 Jul 2024

Sep 2024

CAD 22.800 / per year *

Op de campus

* typische kosten per jaar

Invoering

Wilt u een impact hebben op de samenleving en in uw gemeenschap?

Onze School of Business zal helpen deuren te openen naar een wereld van verbindingen en kansen. U zult niet alleen worden toegerust om te slagen als een zakelijke professional, maar ook als een leider die veranderingen kan bewerkstelligen binnen het bedrijfsleven en daarbuiten.

Gerangschikt door The Globe and Mail als een van de beste business schools in het land, biedt ons bedrijfsprogramma een wereldwijd perspectief op zakendoen en een praktische, toegepaste aanpak die u zal toerusten om te slagen. Bij TWU ervaar je kleine klassen, reismogelijkheden en een liberale kunstbenadering die de hele persoon ontwikkelt.

Onze focus op het integreren van praktische werkervaring en het opbouwen van relaties betekent dat de relaties die u ontwikkelt na uw afstuderen kunnen veranderen in sterke wereldwijde netwerken - waardoor werkgelegenheid over de hele wereld ontstaat.

Programma details

Wilt u een ervaring die meer dan alleen een BBA achter uw naam plaatst? In de competitieve markt van vandaag zijn referenties niet langer voldoende - u moet opvallen tussen de massa. Aan Trinity Western University behaal je een geaccrediteerd diploma terwijl je profiteert van de speciale functies die we hebben ontworpen om je voor te bereiden op de zakenwereld.

De kansen die voor u beschikbaar zijn, zijn allesbehalve alledaags. Persoonlijk begeleid worden door een directeur. Zorg dat je voor het eerst een baan krijgt als recruiters naar de campus komen. Sluit je aan bij een groep leeftijdsgenoten en steun elkaar gedurende je hele loopbaan. Doe mee aan nationale competities om uw praktische zakenzin te vergroten. Publiceer een essay in een van onze wetenschappelijke tijdschriften. Reis naar grote bedrijven en bedrijven in andere landen.

Onze deskundige faculteit brengt een christelijk perspectief naar de klas om u te helpen de theorieën en praktijken van het moderne bedrijfsleven te begrijpen, naast de realiteit van het geloof. Onze vrije kunstenopleiding laat je een bedrijf in zijn detail ontdekken, evenals een deel van een groter geheel, waardoor je problemen kunt benaderen met een geïnformeerde, kritische geest.

Afgestudeerden van de School of Business zijn doorgegaan met het starten van hun eigen bedrijf, het werken met nationale en multinationale bedrijven, het opbouwen van carrières bij non-profitorganisaties en het volgen van graduate schools in het hele land op het gebied van zaken en recht.

Het leidende programma dat we aanbieden is de bachelor of business administration (BBA). Kies binnen de BBA-opleiding uit zes specialisaties: boekhouding; financiën; marketing; personeelszaken; internationale zaken; en leiderschap en management. Voor meer flexibiliteit bieden we ook een bachelor of arts met een major in bedrijfskunde (BA), een bachelor of arts in sport- en vrijetijdsmanagement (BA), een joint degree tussen de School of Business en de School of Human Kinetics, en een bachelor of arts in corporate communicatie (BA), een joint degree tussen de School of Business en de School of the Arts, Media and Culture.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen