Keystone logo
Tungnan University

Tungnan University

Tungnan University

Invoering

Vasthouden aan de onderwijsfilosofie van "Onderwijs zonder klasse, studenten onderwijzen in overeenstemming met hun aanleg", cultiveren we studenten om talenten van de nieuwe eeuw te worden met "ijverige handen", "technologisch brein", "humanistisch hart", "lokale gevoelens" , "milieuliefde" en "wereldbeschouwing".

Verdiep de connotatie van lichaamsonderwijs, taalonderwijs, systeemonderwijs en omgevingsonderwijs, en integreer in het campusleven van het leren van studenten, zodat studenten een volledige persoonsvorming hebben met een evenwichtige ontwikkeling van moraliteit, intelligentie, fysiek, groep, schoonheid en vaardigheden.

De faculteit en het personeel behandelen studenten met de mentaliteit van "Je moet niet de kinderen van anderen zijn, je moet ze behandelen als je eigen kinderen en kleinkinderen", en het motto van "Onderwijs is niets anders dan liefde en een voorbeeld". Administratieve collega's gebruiken 'om andermans zaken als persoonlijk te behandelen'. De mentaliteit om openbare aangelegenheden als privéaangelegenheden te behandelen" helpt anderen.

Bouw een groene omgeving op de universiteitscampus, creëer een hoogwaardige leeromgeving voor docenten en studenten en een onderzoeksomgeving voor onderwijs, en geef vorm aan een warme, harmonieuze, eerlijke, gezonde, efficiënte en levendige campuscultuur.

In het licht van veranderingen en veranderingen in de sociale omgeving, wek het bewustzijn van de crisis van docenten en personeel om een consensus op te bouwen, een "gemeenschap van het leven" te vormen om elkaar te helpen, naast elkaar te bestaan en te bloeien en te ontwikkelen met het zuidoosten.

Opzetten van een systeem, systeemwerking, vervolgbeoordeling, stabiele groei.

Locaties

  • Taipei

    Taipei, Taiwan

    Vragen