Keystone logo
UBI Business School Bachelor in Business (4 specialisaties: Business, International Mgt, Mgt of Tech, Mgt of AI/ML)
UBI Business School

Bachelor in Business (4 specialisaties: Business, International Mgt, Mgt of Tech, Mgt of AI/ML)

3 Years

Engels

Full time

31 Aug 2024

Sep 2024

EUR 7.950 / per year *

Op de campus

* Brussel: €7.560 per academiejaar voor EER-burgers en €10.800 per academiejaar voor niet-EER-burgers | UBI Luxemburg: € 10.800 per academiejaar

Invoering

Het bachelorprogramma en specialisaties

Onze 3-jarige voltijdse bacheloropleiding is een toekomstgericht bedrijfscurriculum met keuze uit 4 specialisaties in het laatste studiejaar:

 • Bedrijf
 • International Business Management
 • Management of Technology
 • Beheer van AI en machinaal leren.

Studenten die deze academische reis voltooien, zullen voorbereid zijn om toekomstige leiders te worden in het beheren van internationale projecten in de huidige, door technologie geleide economie .

De bachelorprogramma's van UBI Business School zijn erop gericht de internationale bedrijfskennis van studenten te ontwikkelen, evenals hun management- en leiderschapsvaardigheden. Studenten bereiden zich voor op de uitdagingen van een steeds meer geglobaliseerde omgeving binnen een gedigitaliseerde economie en samenleving, terwijl ze blijk geven van goed burgerschap , zowel op persoonlijk als op bedrijfsniveau.

Onze afgestudeerden zijn hoogwaardige professionals die blijk geven van een diep inzicht in de behoeften van hedendaagse bedrijven en een sterk bewustzijn van de verschijnselen en trends in hun bedrijfsomgeving. Ze streven ernaar bedrijfs- en managementkwesties te identificeren, evalueren en implementeren die buiten het bestek van hun programma vallen.

In 2023 is UBI Business School wereldwijd een Top 30 business school vanwege het gezamenlijke EMBA-programma. Het heeft een prestigieuze algemene beoordeling van 5 sterren (Excellent) behaald in het academisch gerenommeerde QS-beoordelingssysteem, met extra 5 sterren voor uitmuntendheid verdiend in drie belangrijke categorieën : Inzetbaarheid, lesgeven en online leren.

Het UBI-verschil

Scherpe en toekomstgerichte focus op mondialisering, digitale economie en goed burgerschap

 • Alle programmaspecialisaties zijn ontworpen op basis van diepgaand overleg met de belangrijkste belanghebbenden uit de sector en afstemming op toekomstige trends, met bijzondere aandacht voor de impact van technologie op het internationale bedrijfsleven.
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan UBI's Venture Creation Lab. Door begeleiding van ondernemers en het werken met simulatoren leren studenten hoe ze de juiste vaardigheden en managementteams kunnen ontwikkelen om innovatieve, op technologie gebaseerde bedrijven te creëren.

Hybride leerecosysteem dat flexibiliteit en praktijkervaringen bevordert

 • De evolutieve overgang van het studentenleven naar het professionele leven:
  • Jaar 1: “traditionele” hoorcolleges met een inleiding tot Structureel Leren
  • Jaar 2: alle hoorcolleges met Gestructureerd Leren
  • Jaar 3: online blokonderwijs met gestructureerd leren
 • Maximaliseert de kwaliteit van het leren door gebruik te maken van technologie, waardoor de beperkingen van volledig onderwijs op de campus worden overwonnen.
 • Weerspiegel de huidige en toekomstige hybride werkrealiteit in veel professionele domeinen.
 • Verdiept de betrokkenheid van studenten door de balans tussen studie en leven te verbeteren.

Uitgebreide netwerken van gevestigde bedrijven die aan het programma deelnemen

 • Diepe betrokkenheid bij lokale en regionale organisaties, waardoor de professionele netwerken van de deelnemers worden uitgebreid.
 • Waardevolle stage- en arbeidsmogelijkheden bij gerenommeerde zakelijke partners.
 • Bedrijfsbezoeken en branchegastsprekers van gerenommeerde bedrijven en organisaties.

Mondiale zakelijke ervaring

 • Zeer diverse faculteits- en studentenprofielen met >25 nationaliteiten vertegenwoordigd in het programma.
 • Studenten hebben de mogelijkheid om een semester in het buitenland door te brengen bij een partnerinstelling en/of deel te nemen aan een optionele internationale zakenreis (bijvoorbeeld LSE, Babson College, Boston University).

Gepersonaliseerde focus om de professionele ontwikkeling van elke student te ondersteunen

 • Kleine klassen van 30-35 studenten.
 • Maatwerk in het leertraject door de keuze van taalmodules en selectie van specialisaties.
 • Eén-op-één coaching en workshops om individuele groei en ontwikkeling te ondersteunen dankzij het carrièreservicebureau van UBI.

Faculteit van wereldklasse en online bronnen

 • Combinatie van ervaren senior-level practitioners met meer dan 15 jaar professionele ervaring bij toonaangevende internationale bedrijven en academici van wereldberoemde universiteiten (bijv. LSE, ESCP Business School, Warwick University, Bristol University, Universiteit Antwerpen, enz.).
 • Casestudies en simulatoren van Harvard.

Onze bacheloropleidingen worden aangeboden op twee campussen

Het pakket bachelorprogramma's van UBI wordt aangeboden op zowel onze campussen in Brussel als Luxemburg *, twee belangrijke zakencentra in het hart van Europa.

Deze programma's zijn gericht op het ontwikkelen van de internationale bedrijfskennis van studenten, evenals hun management- en leiderschapsvaardigheden. Studenten bereiden zich voor op de uitdagingen van een steeds meer geglobaliseerde omgeving binnen een gedigitaliseerde economie en samenleving, terwijl ze blijk geven van goed burgerschap, zowel op persoonlijk als op bedrijfsniveau.

Onze afgestudeerden zijn hoogwaardige professionals die blijk geven van een diep inzicht in de behoeften van hedendaagse bedrijven en een sterk bewustzijn van de technologische fenomenen en trends in hun bedrijfsomgeving. Ze streven ernaar bedrijfs- en managementkwesties te identificeren, evalueren en implementeren die buiten het bestek van hun programma vallen.

*Luxemburgse studenten die ervoor kiezen om deel te nemen aan de BSc (Hons) Business en BSc (Hons) Business (Management of AI & Machine Learning) zullen hun lessen online volgen, in een hybride format met Brussel, voor het laatste specialisatiejaar.

De enige bacheloropleiding in samenwerking met een Britse universiteit

Sinds 2012 levert UBI Business School academische programma's in samenwerking met Middlesex University London, een Britse universiteit met een vooraanstaande erfenis van uitmuntendheid en innovatie in het hoger onderwijs. Het is een van de 100 beste jonge universiteiten ter wereld (Times Higher Education) en de top 10 van transnationale universiteiten (Times Higher Education) ter wereld.

De visie van Middlesex is om internationaal uitmuntend te zijn in onderwijs en onderzoek. De universiteit heeft een reputatie voor Brits onderwijs en onderzoek van de hoogste kwaliteit dat een echt verschil maakt in het leven van mensen, en voor een praktische, innovatieve benadering van het bieden van zakelijke oplossingen.

Dit is een programma dat is ontwikkeld, geleverd en beoordeeld door een partnerinstelling en waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd door Middlesex University. Studenten ontvangen na succesvolle afronding een Middlesex-prijs.

Diploma’s uitgereikt bij afstuderen

Met de succesvolle afronding van het bachelorprogramma behalen afgestudeerden een Brits diploma van Middlesex University London in overeenstemming met de door hen gekozen specialisatie:

 • BSc (Hons) bedrijf
 • BSc (Hons) Bedrijfskunde (International Business Management)
 • BSc (Hons) Bedrijfskunde (Technologiebeheer)
 • BSc (Hons) Business (beheer van AI en machine learning)

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen