Keystone logo
UC Blue Ash College Bachelor in technische en toegepaste studies
UC Blue Ash College

Bachelor in technische en toegepaste studies

Blue Ash, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Afstand leren

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Dit Bachelor of Technical and Applied Studies (BTAS) -programma is ideaal voor studenten en werkende volwassenen die willen doorstromen naar leidinggevende of administratieve functies binnen hun bedrijf of branche. Het programma is ontworpen om een soepele overgang te maken van een associate degree naar een bachelordiploma. Het is geschikt voor mensen die werkervaring hebben of een associate degree hebben behaald.

De Bachelor of Technical and Applied Studies is een 2 + 2 programma, wat betekent dat het bedoeld is voor studenten met een associate degree.

Voor huidige middelbare scholieren of degenen die hun associate degree nog moeten volgen, sluiten meerdere associate degree-programma's goed aan op degenen die hun bachelor in technische en toegepaste studies willen voltooien.

Met de opleiding Bachelor of Technical and Applied Studies:

Haal je bachelordiploma aan de University of Cincinnati, een wereldwijd erkende leider in het hoger onderwijs.

Lees meer over vaardigheden op het gebied van communicatie, samenwerking en strategische planning die u zullen helpen uw carrière vooruit te helpen en uw doelen te bereiken.

Schrijf je in als junior en geniet van ons online lesmodel dat een flexibel rooster combineert met persoonlijke aandacht.

Profiteer van lage collegegeldtarieven waarmee u geld kunt besparen terwijl u zich voorbereidt om meer te verdienen in uw professionele carrière.

Het Bachelor of Technical and Applied Studies-programma is ontworpen op basis van feedback die we hebben ontvangen van bedrijfsleiders over de vaardigheden en training die ze zoeken bij toekomstige managers en supervisors. Het kan u helpen uw carrière naar een hoger niveau te tillen of ervoor te zorgen dat u beter voorbereid bent wanneer u aan uw professionele carrière begint.

Het Bachelor of Technical and Applied Studies-programma helpt technische specialisten door te stromen naar toezichthoudende functies, meestal op een gebied waar een technische achtergrond essentieel is om de organisatie te begrijpen.

U kunt veel verschillende banen en carrières uitoefenen of uw diploma gebruiken om door te groeien naar toezichthoudende functies. Enkele van uw kansen op werk omvatten de volgende werkgebieden:

Medische technologie

Computertechnologie

webontwikkeling

Automotive diensten

Bouw

Paralegal diensten

Kantoor- en bedrijfsbeheer

Maatschappelijke dienstverlening

Business Analyst

Project Supervisie

Trainingsspecialist

Verkoop vertegenwoordiger

Gezondheidszorg administratie

Programmadirecteur

Financieel administratief medewerker

Systeem analist

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Business and Administration (Specialisaties: Business, Finance, Governance)
  • Wrocław, Polen
 • Afgestudeerd in administratie
  • São Paulo, Brazilië
  • Rio de Janeiro, Brazilië
  • + 1 meer
 • BS in sportmarketing en administratie
  • Aberdeen, Verenigde Staten