Keystone logo
University Carlos III of Madrid

University Carlos III of Madrid

University Carlos III of Madrid

Campusfuncties

Getafe Campus

Deze campus ligt in de stad Getafe, ten zuiden van Madrid, en heeft twee scholen: de School of Social Science and Law, en de School of Humanities. De moderne campusinstallaties omvatten twee bibliotheken, computerruimtes in verschillende gebouwen, audiovisuele ruimtes, opnamestudio's, rechtszalen, wifi op de hele campus en sportcentra met faciliteiten voor onder meer basketbal, tennis, squash, beachvolleybal en sauna.

Leganés Campus

Gelegen in de stad Leganés, ten zuiden van Madrid, herbergt deze campus de School of Engineering. Tot de moderne installaties behoren de bibliotheek, computerruimtes in verschillende gebouwen, laboratoria, wifi op de hele campus en een sportcentrum met binnenzwembad. Er is ook een auditorium waar het hele jaar door toneelstukken, opera en concerten worden opgevoerd

Colmenarejo Campus

Gelegen in de stad Colmenarejo, in het noordoosten van Madrid, heeft de campus drie scholen: de School of Social Science and Law, de School of Humanities en de School of Engineering. De moderne installaties omvatten onder meer een bibliotheek, werk-, studeer- en onderzoeksruimtes en een tijdschriftenbibliotheek.

Madrid-Puerta de Toledo Campus

De campus Madrid-Puerta de Toledo, gelegen in het hart van Madrid, is de belangrijkste locatie voor het uc3m Centrum voor Postdoctorale Studies (universitaire masterprogramma's en professionele training en ontwikkeling), evenals voor wetenschappelijke en culturele activiteiten gericht op het publiek. De Campus is uitgerust met ultramoderne faciliteiten, waaronder de bibliotheek, multimediaruimtes, de conferentiezaal, werkruimtes met Wi-Fi en het Auditorium met zijn brede scala aan technische apparatuur. De campusfaciliteiten en locatie maken het een ideale plek voor het houden van allerlei culturele of wetenschappelijke activiteiten.

  Visum vereisten

  EU, EER of Zwitserland

  Als u uit een EU- of EER-land of Zwitserland komt:

  U heeft geen visum nodig; Als u langer dan 3 maanden blijft, hoeft u zich alleen maar in te schrijven bij het Centraal Register Vreemdelingen.

  NIET-EU

  Als u uit derde landen komt:

  U moet een studievisum aanvragen bij de diplomatieke missie of de Spaanse consulaire post van het land waar u woont.

  Als u langer dan 6 maanden blijft, heeft u vanaf uw aankomst in Spanje een periode van 1 maand de tijd om de Buitenlandse Nationale Identiteitskaart (TIE) aan te vragen bij het Vreemdelingenbureau of het nationale politiebureau in de buurt van uw woonplaats in Spanje.

  U moet uw aanvraag persoonlijk indienen, het daarvoor bestemde formulier invullen en de volgende documentatie overleggen:

  • Toelatingsbrief. Wanneer u voor uw reservering betaalt, sturen wij u per e-mail een document dat elektronisch is ondertekend door de universiteit en waarin de masteropleiding waarvoor u zich heeft ingeschreven, de kosten, de duur, de syllabus, enz. worden vermeld.
  • Geldig paspoort of reisdocument.
  • Bewijs van economische middelen om uw kosten van levensonderhoud en de kosten van terugkeer naar huis te betalen, en, indien van toepassing, die van uw familieleden.
  • Ziektekostenverzekering, openbaar of particulier, afgesloten met een verzekeringsmaatschappij die bevoegd is om in Spanje actief te zijn.
  • Betalingsbewijs van de administratiekosten.

  Als uw cursus langer dan 6 maanden duurt, moet u ook het volgende verstrekken:

  • Medical certificate
  • Certificaat uit strafregister

  Beurzen en financiering

  uc3m biedt elk jaar een aanzienlijk aantal beurzen en beurzen aan voor studenten met de beste prestaties.

  We zoeken studenten met academische excellentie en een onderzoeksroeping, betrokken, actieve en enthousiaste mensen met hun academische en professionele prestaties. Het aanvragen van deze beurzen is heel eenvoudig en met onze zoekmachine voor beurzen en assistentie kunt u het hele proces online en in een paar stappen voltooien.

  Ranglijsten

  • QS World University Rankings Top 50 Under 50
   • 35th spot worldwide and ranked 10th in Europe, on QS Top 50 Under 50 Ranking
   • QS World University Rankings
   • 319th position on the QS World University Rankings 2024
   • QS World University Rankings Subjects Rankings
   • Among the world’s best universities in 13 academic fields, according to QS World University Rankings by Subject 2023
   • QS Graduate Employability Rankings
   • Among the 136 best universities in the world for employability, according to THE’s Global University Employability Ranking 2022

  Waarom studeren aan University Carlos III of Madrid

  In de Europese ruimte voor hoger onderwijs maakt programmakwaliteitsborging deel uit van de studieplannen, gericht op het creëren van een klimaat van vertrouwen in het programma. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat studenten de geprogrammeerde kennis en professionele competenties voor elke opleiding verwerven.

  uc3m was een van de eerste universiteiten die de noodzaak inzag van een systeem voor kwaliteitsbewaking. Momenteel maakt het gebruik van het interne kwaliteitsborgingssysteem (Sistema de Garantía Interna de Calidad-SGIC- uc3m ), waarvan het ontwerp in 2009 door ANECA werd gecertificeerd volgens de criteria en richtlijnen van het AUDIT-programma.

  Campusleven & Faciliteiten

  Tijdens je universitaire leven moet je de accommodatie vinden die het beste bij je past: gedeelde flats, studentenhuizen en gezinnen... op deze pagina geven we je alle informatie over de verschillende soorten accommodatie, zodat je de juiste accommodatie kunt vinden plaats voor u zal het een stuk eenvoudiger zijn.

  If you choose to study at a university outside of Spain for some time, some companies manage accommodation from here. They provide a large range of flats in many cities and make the processes easier for you.

  Locaties

  • Leganés

   Avda. de la Universidad, 30, 28911, Leganés

  • Getafe

   Calle Madrid 126, 28903, Getafe

  • Colmenarejo

   Avd. de Gregorio Peces-Barba Martínez, 22, 28270, Colmenarejo

  • Madrid

   Ronda de Toledo 1, 28005 , Madrid

  Opleidingen

  Vragen