Keystone logo
University Carlos III of Madrid Bachelor in de Rechten (Spaans)
University Carlos III of Madrid

Bachelor in de Rechten (Spaans)

4 Years

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7.000 / per year *

Op de campus

* voor niet-Europese studenten: 1.500 €/jaar

Invoering

Het doel van de Bachelor's Degree in Law is om professionals gespecialiseerd in de juridische beroepen (advocaten, rechters, advocaten, notarissen, griffiers, etc.) te creëren. Afgestudeerden zullen in staat zijn om hun werk te doen in sectoren van groot maatschappelijk belang, zoals de overheid, het bedrijfsleven, consultancy, en de politiek, onder anderen.

Om dit te bereiken biedt het programma studenten een complete en state-of-the-art opleiding door middel van een methodologie die de perfecte balans tussen theorie en praktijk garandeert. UC3M heeft dan ook een rechtszaal voor de praktijkgerichte cursussen die het gebruik ervan vereisen. Daarnaast zijn de stages van groot belang omdat ze worden uitgevoerd in gerenommeerde bedrijven in de sector. Studenten kunnen deelnemen aan de Legal Clinic, waar gratis juridische beoordelingen worden uitgevoerd voor individuen in situaties van bijzondere sociale kwetsbaarheid, en internationale wedstrijden tussen rechtenstudenten (MOOT).

Deze graad geeft toegang tot de Master's Degree in Access to the Exercise of the Legal Profession, waarmee afgestudeerden rechten kunnen uitoefenen in Spanje.

Studies met enkele cursussen Engels

Deze bacheloropleiding wordt in het Spaans aangeboden, maar als je wilt kun je een aantal cursussen in het Engels volgen.

Je kunt de cursussen bekijken die in het Engels worden aangeboden in het studieprogramma.

Je hebt geen vooropleiding nodig. Als je een cursus in het Engels wilt volgen, moet je bij de inschrijving de groep Engels selecteren.

Inzetbaarheid en professionele stages

UC3M heeft overeenkomsten met meer dan 3000 bedrijven en instellingen waar studenten stage kunnen lopen en toegang hebben tot vacatures.

Volgens de XXIV Estudio de Inserción Profesional van 2019 komt 93,4% van de afgestudeerden van deze universiteit het eerste jaar na afronding van hun studie op de arbeidsmarkt terecht.

toelatingen

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen