Keystone logo
University Of Central Asia BA in communicatie en media
University Of Central Asia

BA in communicatie en media

Bishkek, Kirgizië

0 Years

, Russisch

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Ben jij een natuurlijke verhalenverteller en netwerker? Wilt u uw thuissteden en gemeenschappen met de wereld verbinden? Wilt u uw stempel drukken op verhalen over Centraal-Azië? Wil je een agent van verandering in de regio zijn door middel van evoluerende mediatechnologie en discoursen? Ben je creatief, met een passie voor talen? UCA is het communicatie- en mediaprogramma van UCA voor jou.

UCA 's communicatie- en mediaprogramma biedt een geïntegreerde benadering van journalistiek, nieuwsmedia, strategische communicatie, multimediaontwerp, mediaproductie, mediarecht, management, ethiek en sociale verantwoordelijkheid. Intensieve taalcursussen zorgen ervoor dat afgestudeerden meerdere talen vloeiend spreken, en toegang tot medialabs biedt de mogelijkheid om multimediavaardigheden op te bouwen die kunnen worden overgedragen naar verschillende mediaplatforms en carrières in de communicatie- en media-industrie.

Het curriculum is ontwikkeld in samenwerking met de University of Technology Sydney in Australië.

Blootstelling aan lokale, regionale en internationale best practices wordt mogelijk gemaakt door nationale en internationale docenten met vitaal academisch onderzoek en professionele achtergrond. Partnerschappen met in Centraal-Azië gevestigde regionale en internationale media en andere organisaties op regerings-, NGO- en gemeenschapsniveau bieden verrijkende kansen voor stages die een integraal onderdeel zijn van de leerervaring bij het communicatie- en mediaprogramma van UCA .

Je verwerft de volgende professionele vaardigheden:

Ontwikkel vaardigheden op het gebied van digitale mediaproductie en bouw een portfolio van werk op dat als visitekaartje kan dienen bij het zoeken naar werk tijdens het werken in de ultramoderne UCA Media Studio;

Vaardigheden op het gebied van beheer van sociale media aan te tonen;

Verbeter de ervaring van foto-, video- en audiomediaproductie;

Kennis en praktijk van internet- en mediaproductie toepassen.

Het programma heeft tot doel een goed afgerond en uitgebreid media- en communicatieonderwijs te bieden dat gevoelig is voor regionale en internationale mediacontexten.

Het programma biedt afgestudeerden de theoretische en praktische vaardigheden om na hun afstuderen zinvol werk te vinden.

Het programma wil een opleiding bieden die de complexiteit van het Centraal-Aziatische medialandschap aanpakt en mediaprofessionals voorbereidt om diversiteits- en ontwikkelingskwesties effectief aan te pakken.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BA (Hons) in mediacommunicatie
  • Bristol, Verenigd Koninkrijk
 • BA (Hons) Muziekmarketing, media en communicatie
  • Brighton, Verenigd Koninkrijk
  • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
  • + 3 meer
 • Digitale cultuur en communicatie
  • Limerick, Ierland