Keystone logo
Universidad Europea Bachelor in de natuurkunde
Universidad Europea

Bachelor in de natuurkunde

Villaviciosa de Odón, Spanje

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 12.650

Op de campus

Invoering

De graad in natuurkunde is een 4-jarig programma dat is ontworpen om u de vaardigheden en kennis bij te brengen om te begrijpen en te analyseren hoe de wereld werkt, van de kleinste structuren tot de grootste. Het academische model bij Universidad Europea is gebaseerd op ervaringsleren, dus u kunt de redeneer- en natuurkundige theorie die u leert toepassen op echte projecten en oefenen.

Onze Bsc in natuurkunde is een breed programma waarmee je je verder kunt specialiseren wanneer je afstudeert, hetzij door het personeelsbestand te betreden of door je studie voort te zetten met een masterprogramma. Onderwerpen zijn onder andere: kwantumtechnologie, nanotechnologie en elektronica.

* Diploma in afwachting van verificatie door accrediterende instantie.

Waarom studeren voor een graad in natuurkunde?

Gespecialiseerde gebieden

Natuurkundige zijn opent de deuren naar een breed scala aan industrieën en onderzoekscentra. Kies een van de drie specialisten Pathways: computergebruik en gegevensanalyse, materialen of elektronica.

Tijdens de eerste twee jaar bestudeer je de basisprincipes van de natuurkunde en als je er klaar voor bent, kun je ervoor kiezen om je te specialiseren in een van de volgende drie onderwerpen:

  • Computing en data-analyse met onderwerpen die zo innovatief zijn als Quantum Technology
  • Materialen: in het Materials Lab breng je je vakken Tissue Physics of Nanotechnology in de praktijk
  • Elektronica, de meest traditionele en veelzijdige tak van de toegepaste natuurkunde. Je leert hoe elektronische instrumentatie in de praktijk werkt.

Voorzieningen

Maak gebruik van de modernste faciliteiten van de universiteit en haar belangrijkste samenwerkende centra en instellingen. Universidad Europea biedt u een scala aan geavanceerde faciliteiten die zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zodat u het maximale uit ons innovatieve academische model kunt halen:

Breng uw kennis in de praktijk in het nieuwe Physics Lab of in het Cisco Networking Lab, Fluids and Hydraulics Lab, CRAI Dulce Chacón Library of University Residence.

Onderzoek, zaken en echte projecten

We staan in permanent contact met de belangrijkste natuurkundige instituten: de Spaanse Vereniging van Natuurkundigen, het Instituut voor Materiaalwetenschappen van CESIC en het Cultureel Centrum Conde Duque.

Je brengt je kennis in de praktijk door echte projecten te maken: eerstejaarsstudenten hebben een Van der Graaff-generator ontworpen en gebouwd om elektrostatica in de klas te demonstreren.

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen