Keystone logo
Universidad Europea Bachelordiploma in Fysieke Activiteit en Sportwetenschappen
Universidad Europea

Bachelordiploma in Fysieke Activiteit en Sportwetenschappen

Villaviciosa de Odón, Spanje

4 Years

Engels, Spaans

Full time

Request application deadline

16 Sep 2024

EUR 10.910

Op de campus

Invoering

Als sport je passie is, voeg er dan visie, cultuur en waarden aan toe. Neem deel aan een specifiek onderwijsprogramma dat zich onderscheidt van andere. Gegarandeerd succes. We wachten op je!

De Degree in Physical Activity Sciences and Sport is een vierjarig programma, aangeboden in het Engels of in het Spaans, dat als doel heeft studenten voor te bereiden om lerende professionals te worden in de wereld van fitness en gezondheid, hetzij aan de managementkant of als coach. De Sport Science graad, met een totaal van 240 ECTS, is nationaal en internationaal erkend - het was opgenomen in zowel de Shanghai Ranking 2022 en de El Mundo Ranking 2022.

Studenten van deze bachelor in sportwetenschappen hebben toegang tot de beste sportfaciliteiten die een particuliere universiteit in Spanje te bieden heeft: een volledig uitgerust en modern sportcentrum met zwembaden en atletiekbaan, fysioruimtes met de nieuwste apparatuur en laboratoria voor menselijk onderzoek. Wij zijn de enige bacheloropleiding in Spanje die internationaal geaccrediteerd is door de European Health & Fitness Association.

Waarom een bachelordiploma in fysieke activiteit en sportwetenschappen?

  • Ultramoderne faciliteiten: In onze ultramoderne faciliteiten van 30.000 m² vind je alles wat je nodig hebt voor je training: voetbalvelden, sporthal, atletiekbaan, beachvolleybalveld, tennis- en paddlebanen, klimmuur, binnen- en buitenzwembad.
  • Een prestigieuze faculteit: We hebben een eersteklas faculteit, waar vooraanstaande nationale en internationale docenten en professionals zijn uitgenodigd om hun academische en onderzoeksexpertise bij te dragen aan de Universidad Europea. Ze nemen actief deel aan conferenties en internationale evenementen die door de faculteit worden georganiseerd en laten zo hun kennis en ervaring zien. Daarnaast hebben onze professoren lesgegeven aan verschillende internationale universiteiten en waardevolle inzichten opgedaan in onderwijs, onderzoek, innovatie en training.
  • Nummer één in sportonderzoek: Universidad Europea is het Spaanse instituut met de hoogste verhouding professoren/onderzoeksprojecten per hoofd van de bevolking op dit gebied. Binnen de faculteit hebben we 10 onderzoeksgroepen die erkend zijn voor hun significante wetenschappelijke bijdragen en maatschappelijke impact. In de afgelopen twee jaar (2020-2021) hebben onze onderzoeksgroepen de mijlpaal van 540 publicaties overschreden.
  • Uniek curriculum: Universidad Europea is het Spaanse instituut met de hoogste verhouding hoogleraren/onderzoeksprojecten per hoofd van de bevolking. Binnen de faculteit hebben we 10 onderzoeksgroepen die erkend zijn voor hun significante wetenschappelijke bijdragen en maatschappelijke impact. In de afgelopen twee jaar (2020-2021) hebben onze onderzoeksgroepen de mijlpaal van 540 publicaties overschreden.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Over de school

Vragen