Keystone logo
The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

The University of Fredericton (UFred) International

Invoering

VERBINDEN. LEREN. SUCCEED.
VOLLEDIG ONLINE.

De University of Fredericton (UFred) is een volledig online instelling die certificaten, diploma's en opleidingen aanbiedt. UFred is opgericht en gevestigd in Fredericton, New Brunswick, en is bijzonder trots op haar aanbod van innovatief, relevant online onderwijs dat de nadruk legt op leiderschapsontwikkeling en een leven lang leren.

UFred biedt een unieke, volledig online leerervaring die de academische en professionele doelen van haar deelnemers ondersteunt. Door middel van toegankelijke, vriendelijke ondersteuning en service is UFred toegewijd aan het creëren van succes voor studenten.
Hun visie is om lerenden wereldwijd in staat te stellen hun doelen te bereiken door middel van toegankelijk, toegepast professioneel onderwijs. Het is hun missie om een volledig compatibel, individueel gericht levenslang leertraject aan te bieden voor professionals over de hele wereld dat individuele prestaties verbetert. De waarden van UFred zijn integriteit, passie, wederzijds vertrouwen, leren, wederzijds respect en competentie.

Waarom studeren aan UFred?

De online studenten van UFred krijgen hetzelfde onderwijs van hoge kwaliteit, dezelfde netwerkmogelijkheden en samenwerking als bij een programma op de campus; studenten hebben voortdurend contact met professoren en medestudenten. Studenten kunnen vragen stellen, deelnemen aan discussies en samenwerken aan studiemateriaal, volledig online.

Geschiedenis UFred

De University of Fredericton is een privé-instelling die in 2005 werd opgericht in Fredericton, New Brunswick. Onder de vooronderstelling dat volledig online onderwijs de weg van de toekomst was, smeedden ze een innovatief leertraject van superieure kwaliteit en blijven ze internationaal uitbreiden.

Voordelen van leren met UFred

Flexibiliteit: Als programma ontwikkeld voor werkende professionals, zorgt UFred ervoor dat studenten hun studie in evenwicht kunnen brengen met hun carrière en andere persoonlijke en professionele verplichtingen. Met de mogelijkheid om hun studie op elk moment te onderbreken, zorgt UFred ervoor dat studenten indien nodig een pauze in hun programma kunnen nemen.

Met opzet online: De programma's van UFred worden met opzet online aangeboden. Hierdoor kunnen studenten wereldwijd deelnemen aan de programma's van de universiteit zonder dat ze hun carrière hoeven te onderbreken of moeten reizen om deel te nemen.

Betaalbaarheid: UFred is er trots op studenten betaalbare programma's aan te bieden met behoud van een hoge kwaliteit van het onderwijs. Met de mogelijkheid om voor één cursus tegelijk te betalen, krijgen studenten financiële flexibiliteit.

Carriere vooruitzichten

De programma's van UFred bereiden studenten voor op de volgende stap in hun carrière, ongeacht hun geografische locatie. De zakelijke programma's van UFred kunnen eenvoudig worden toegepast in een breed scala van sectoren en blijken al toepasbaar te zijn voordat studenten hun programma hebben afgerond.

toelatingen

  • High School Diploma or Equivalent
  • Vier universitaire voorbereidende cursussen, waaronder Engels 12, wiskunde 12, en twee aanvullende universitaire voorbereidende cursussen van graad 12
  • Minimum overall average of at least 65% in the university preparatory classes

Volwassen opnames

  • High School Diploma or Equivalent
  • Older than 21 years of age and have been away from an educational program for a minimum of three years

Getuigenissen van studenten

Locaties

  • Fredericton

    371 Queen St Suite 400, E3B 1B1, Fredericton

Vragen