Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

Invoering

UH Hilo in een oogopslag

De universiteit van Hawaï in Hilo is een staatsuniversiteit met een privé-universiteitssfeer. We bieden kleine klassen, een lage verhouding tussen docenten en studenten en mogelijkheden voor onderzoek en praktijkgericht leren. Als openbare universiteit heeft de University of Hawai'i at Hilo een unieke positie in de staat - en het land - door een rigoureus en boeiend curriculum aan te bieden tegen een betaalbaar collegegeld. De toelatingseisen zijn matig selectief, waardoor bovengemiddelde studenten kunnen genieten van de voordelen van een kleine schoolervaring. UH, Hilo is geaccrediteerd door de Accrediting Commission for Senior Colleges and Universities van de Western Association of Schools and Colleges. <img class=" image-element " title=" " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49427_waterfall-hikers-flipp.jpg " " />

Vastgesteld:

 • 1947 wanneer UH Mānoa het Hilo-programma begint
 • 1970 als de Universiteit van Hawaï in Hilo'

Rol: Public Liberal Arts and Science University of Hawai'i

Kalender:

 • 2 semesters van elk 16-17 weken en
 • een intensieve zomersessie van vier weken en
 • een reguliere zomersessie van zes weken

Inschrijving: 4.043 Faculteit tot student-ratio: 1:14 Gemiddelde klasgrootte: 20

Campusgrootte:

 • 115 acres - Hoofdcampus
 • 33 acres - University Village Fase I (in ontwikkeling)
 • 10 hectare - Pacific Aquaculture and Coastal Resource Center
 • 110 acres - Panaʻewa Farm
 • 163 acres - UH Hilo Science and Technology Park (Makai)
 • 324 acres - UH Hilo Science and Technology Park (Mauka)

Graden:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor Bedrijfskunde (BBA)
 • Bachelor of Science in de verpleegkunde (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master in het onderwijs (MEd)
 • Master of Science (MS)
 • Doctoraat (Ph.D.)
 • Doctor in de verpleegkunde (DNP)
 • Doctor in de farmacie (Pharm.D.)

Hoofdvakken:

 • 37 niet-gegradueerde
 • 8 afgestudeerd
 • 4 doctoraten

Collegegeld: zie de pagina Collegegeld en kosten

De meest uiteenlopende studenten

In 2014 werd UH Hilo door de Chronicle of Higher Education genoemd als de meest diverse vierjarige openbare instelling van het land.

Waarom studenten kiezen UH Hilo

Op Hawai'i Island is inspiratie overal; het is in het land, de lucht en de zee, in de mensen die we ontmoeten op bospaden, lokale markten en in onze klaslokalen. Gebouwd op de kusthellingen van 's werelds grootste berg en gecentreerd in de Stille Oceaan, stelt de University of Hawai'i Hilo uitdagingen onze studenten in staat en inspireert ze. Als universitaire gemeenschap halen we onze inspiratie uit de mensen die we 'ohana' noemen, en het eiland dat we thuis noemen.

Geïnspireerd door de 'Āina

<img class=" image-element full-width " title=" " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36324_2.png " " /> In Hawaï weten we dat het land, de 'āina, ons in leven houdt. De aarde is meer dan een hulpbron; het is onze bron van leven.Omgeven door een ongelooflijke combinatie van hoge bergen en diepe oceaan, weelderig regenwoud en dorre lavavelden, worden we geïnspireerd om onze wereld te begrijpen door middel van gedurfde wetenschap en zorg voor ons milieu door een verantwoorde relatie met onze levende aarde en de levensgemeenschap die het in stand houdt.

Geïnspireerd door ontdekking

<img class=" image-element full-width " title=" " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36325_3.png " " /> Ons huis op het eiland werd ontdekt door moedige reizigers en hun erfenis inspireert ons om in het kielzog van hun dubbelwandige kano's te volgen . Een UH Hilo opleiding is ontworpen voor ontdekking; van zeesterren tot supernova's, onze focus op hands-on leren stelt onze studenten en deskundige docenten in staat om samen de wereld te ontdekken. Onderzoek in het veld, stages bij lokale bedrijven en organisaties, kleine klassen maten die de eerlijke uitwisseling van ideeën aanmoedigen, en onze door de universiteit ondersteunde uitwisselingsprogramma's komen allemaal samen om onze studenten te inspireren hun talenten en passies te ontdekken door de wereld te verkennen.

Geïnspireerd door innovatie

<img class=" image-element full-width " title=" " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36326_4.png " " /> Door creativiteit, kritisch denken en cultureel begrip te cultiveren, bereiden we afgestudeerden voor die klaar zijn om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan en Of onze studenten nu inheemse bossen herstellen, de gezondheid van onze lokale gemeenschap verbeteren, krachtige verhalen schrijven of een veilige landing ontwerpen voor de eerste bemande missie naar Mars, ze halen inspiratie uit eeuwenlange innovatie om creatieve oplossingen te formuleren die geworteld zijn in de zuurverdiende wijsheid van degenen die eerder kwamen.

Geïnspireerd door elkaar

<img class=" image-element full-width " title=" " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36327_1.png " " /> Het unieke erfgoed van Hawaï verweeft een reeks culturen die onze gedeelde menselijkheid eren en ons uitdagen om van te leren elkaar en bekijk de wereld door een andere lens. Onze dynamische programma's en levendige locatie trekken studenten uit heel Hawaï, de Stille Oceaan en de wereld en creëren academische en sociale kansen op UH Hilo die nergens anders op aarde te vinden zijn.

Geïnspireerd door jou

<img class=" image-element full-width " title=" " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36328_5.png " " /> Als het erop aankomt, zijn we er om onze studenten voor te bereiden om hun leven te versterken en de wereld te transformeren, en jij UH Hilo zet zich ten zeerste in om die kans te creëren en leidt het hoger onderwijs de toekomst in door een strenge, residentiële universiteitservaring binnen handbereik te bieden. Met het meest betaalbare collegegeldtarief in de staat en $ 45 miljoen die jaarlijks wordt toegekend aan financiële hulp en beurzen, we streven ernaar om barrières voor het hoger onderwijs te slechten en de deuren van kansen te openen. Bij de University of Hawai'i Hilo vinden we onze inspiratie in de unieke gemeenschap en de geweldige omgeving die ons elke dag omringt. Als er ooit een plek om geïnspireerd te worden, dit is het. Doe mee en ontdek wat jou inspireert.

Locaties

 • Hilo

  University of Hawaiʻi at Hilo 200 W. Kāwili St., , HI 96720-4091, Hilo

Vragen