Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Invoering

De Valencia International University (VIU) Het is een particuliere universiteit met een internationale online erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport van Spanje.

Ons onderwijs aanbod bestaat uit officiële graden en meesters dat elk jaar uitgebreid tot studenten een volledig en bijgewerkt op basis van de opleidingsbehoeften van de opleiding markt.

Het belangrijkste kenmerk is dat VIU is een online universiteit waarvan de activiteit wordt ontwikkeld door middel van een virtuele campus. Elk apparaat met een internetverbinding studenten uit de hele wereld, krijgt real-time class via interactieve videoconferenties dat de beste internationale deskundigen. Tijdens 2014-2015 de Internationale Universiteit van Valencia blijft zijn internationale roeping bevestigen en heeft meer dan 2100 studenten uit 35 landen.

UVI Online

begin

De Valenciaanse International University's missie is om studenten de kans om hun opleiding te verbeteren, ongeacht hun specifieke omstandigheden te bieden, het volledig afschaffen van barrières van afstand, de locatie of schema's, dankzij het gebruik van nieuwe technologieën en de wijze waarop deze unieke en innovatieve onderwijs.

Onze educatieve model is gericht op alle kenmerken van een echte klasse te reproduceren en te elimineren enige belemmering tussen student en docent, die een interactief onderwijs waar studenten kunnen deelnemen in de klas alsof hij fysiek aanwezig waren.

De principes die bewegen de Valenciaanse International University zijn:

  • Inzet voor opleiding en student succes.
  • Aanbieding graden, dubbele graden en masterdiploma's die voldoen aan de opleidingseisen die momenteel de markt om vraagt.
  • Voortdurende innovatie in de onderwijs- en leermethoden.
  • Zorg voor actuele inhoud en kwaliteit van lesmateriaal studenten.
  • Bevordering van de werkgelegenheid.
  • Ons onderwijs aanbod bestaat uit graden, dubbele graden en meesters dat elk jaar uitgebreid tot studenten een volledig en bijgewerkt op basis van de opleidingsbehoeften van de opleiding markt.

KWALITEIT

Internationale Universiteit van Valencia bevordert de betrokkenheid van leraren, traint voor de eenentwintigste eeuw, de kwaliteit praktijken en mobiliteitsprogramma's, permanente student evaluatie en analyse van de tewerkstelling van afgestudeerden / as.

Als een onderwijsinstelling, het maakt een duidelijke inzet voor kwaliteit en innovatie, en maakt gebruik van de nieuwste technologie, met het uiteindelijke doel van de totale kwaliteit te verzekeren en de kwaliteit van de aangeboden effecten, die de implementatie van een strategie van impliceert systematische, gestructureerde en permanente beheer in overeenstemming met dit streven.

Systeem van interne kwaliteitszorg van VIU is ontworpen rekening houdend met de in het auditprogramma van het Nationaal Agentschap voor kwaliteitsbeoordeling en Accreditatie (ANECA) neergelegde beginselen.

Daarnaast hebben de bachelor- en masteropleidingen aangeboden is ontworpen rekening houdend met de door de Check-programma ANECA alsmede aanbevelingen en vastgesteld door de European Association for Quality Assurance in het hoger onderwijs (ENQA) richtlijnen richtlijnen.

Tot slot, Valencia d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) is verantwoordelijk voor het toezicht op en de accreditatie van opleidingen worden aangeboden door de VIU.

Locaties

  • Spain Online

    Calle Gorgos, nº 5 y 7 46021 Valencia (España), , Spain Online

Vragen