Keystone logo
The University of Law Business School Undergraduate

The University of Law Business School Undergraduate

The University of Law Business School Undergraduate

Invoering

Overzicht:

De Universiteit van Wet (ULaw) is een van de langst bestaande gespecialiseerde aanbieders van juridische educatie in het Verenigd Koninkrijk. In feite hebben we meer praktiserende advocaten opgeleid in het Verenigd Koninkrijk dan wie dan ook.

En met zulke nauwe banden tussen recht en bedrijfsleven, is het logisch dat een specialist in juridisch onderwijs goed is uitgerust om een uitstekende business school te ontwikkelen, de University of Law Business School.

Met een sterke focus op praktisch leren, wil onze Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn trots op het creëren van de juiste leeromgeving voor u om uw zakelijke ambities te realiseren. Daarom hebben we technieken die worden gebruikt in onze juridische cursussen aangepast met het oog op het ontwikkelen van een boeiende, gespecialiseerde leerervaring die u voorbereid op een carrière in de bedrijfswereld.

De University of Law is in juni 2019 bekroond met een zilveren rating in het Teaching Excellence and Student Outcomes Framework (TEF). We hebben vastgesteld dat ze onderwijs, leerresultaten en resultaten van hoge kwaliteit bieden voor onze studenten en consequent de strenge nationale kwaliteitsvereisten voor het VK overtreffen. hoger onderwijs.

locaties:

Onze Business School werkt op campussen van de University of Law in Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester en Nottingham, Londen voor niet-gegradueerde cursussen. Postdoctorale cursussen worden gegeven op onze Moorgate-campus in Londen of in Berlijn via ons partnerschap met GISMA Business School. Elk is een bloeiend commercieel centrum, ideaal gelegen om u geweldige toegang te bieden tot muziekpodia, theaters, bioscopen, bars en restaurants. Sommige van onze postdoctorale cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Cursus ontwerp:

Met een sterke focus op praktisch leren, wil onze Business School studenten inzetbaar en klaar maken om te slagen op de werkplek. We zijn er trots op dat we de juiste leeromgeving voor u creëren om uw zakelijke ambities te realiseren. Daarom hebben we technieken aangepast die worden gebruikt in onze juridische cursussen met als doel een boeiende gespecialiseerde leerervaring te ontwikkelen die je voorbereidt op een carrière in de zakelijke wereld. Al onze Business School-docenten hebben praktijkervaring in de praktijk.

Gratis Masters-aanbieding (alleen voor niet-afgestudeerden)

De University of Law Business School zet zich in om u bij elke stap naar uw carrièrebestemming te ondersteunen. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je volledig bent toegerust op het gebied van kwalificaties, vaardigheden en contacten in de branche om direct in de door jou gekozen carrière te stappen. We zijn daarom verheugd om alle studenten die in september 2019 of 2020 met een bachelordiploma aan de Business School bij ons beginnen, de mogelijkheid te bieden om zonder extra kosten door te stromen naar een Business Masters-cursus na succesvolle afronding van hun bachelordiploma.

Loopbanen en inzetbaarheid:

Inzetbaarheid vormt de kern van alles wat we doen op de Business School. Ons inzetbaarheidsteam zal u één-op-één advies geven over hoe u succesvol in contact kunt komen met zakelijke contacten van grote Britse recruiters zoals IBM, Lloyds of London en Price Waterhouse Coopers (PwC), die u zult ontmoeten via evenementen, workshops en bezoeken organisaties, zodat u uit de eerste hand kunt zien hoe zaken in de echte wereld werken. We organiseren ook ondernemerschapsevenementen met gastsprekers en innovatiedeskundigen om onze studenten te ondersteunen bij het starten van een eigen bedrijf en het ontwikkelen van een ondernemersmentaliteit. De ondersteuning die u krijgt, geleid en geïnformeerd door de werkgeverspraktijk, zal uw bekwaamheid maximaliseren om succesvolle sollicitaties in te dienen, stages veilig te stellen en uw sollicitatievaardigheden aan te scherpen in ons proefcentrum.

International Leadership Summer School (voor niet-gegradueerde studenten):

Als onderdeel van onze voortdurende toewijding om uw ambities te ondersteunen, bieden we onze 2019-studenten de mogelijkheid om onze International Leadership Summer School in Berlijn bij te wonen, waar u belangrijke soft skills kunt ontwikkelen en deze opwindende stad kunt verkennen met uw mede-ULaw-studenten.

Chartered Management Institute (CMI):

Aangezien sommige cursussen op de Business School zijn geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), kunnen studenten van deze specifieke cursussen automatisch gratis lidmaatschap krijgen voor de duur van hun cursus en gedurende een jaar na voltooiing.

Voordelen zijn onder meer toegang tot ManagementDirect; de grootste beheersbibliotheek van het Verenigd Koninkrijk, samen met toegang tot het online bronnenportaal inclusief e-journals, bedrijfs- en sectorrapporten en advies van meer dan 300 wervingsmanagers via het Career Development Center.

U krijgt toegang tot de huidige vacatures via de JobSearch-database en een schat aan video's, tutorials en artikelen om uw carrière en zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. De online CMI-mentorgemeenschap bestaat uit meer dan 120.000 leden waar u kunt worden gematcht op basis van de vaardigheden, ervaring en branche waarin u geïnteresseerd bent, evenals informatie over CMI-netwerkevenementen waaraan u kunt deelnemen.

Na succesvolle afronding van een van onze CMI-geaccrediteerde cursussen, ontvang je naast je diploma ook een kwalificatie van de CMI.

Ondersteunende omgeving:

We willen meer studenten met verschillende achtergronden dan ooit tevoren ondersteunen bij het realiseren van hun carrièreambities. Daarom bieden we een aantal beurzen en beurzen aan.

Alle studenten krijgen de kans om optimaal te profiteren van onze faciliteiten en diensten. De ondersteuningsdienst voor mensen met een beperking is toegewijd aan het beheren van eventuele vereisten die u tijdens uw studie hebt, inclusief tijdelijke hulp als gevolg van letsel of ziekte.

Sportfaciliteiten:

Er zijn voldoende mogelijkheden om op te staan en fit te worden op al onze campussen, als u zowel uw lichaam als uw geest wilt oefenen. Populaire activiteiten zijn Zumba, voetbal, netbal, rugby en tennis.

Clubs en verenigingen:

Met een reeks samenlevingen, sportteams en sociale evenementen die beschikbaar zijn op elk van onze campussen, zult u zeker genoeg vinden om u bezig te houden en plezier te hebben tussen de colleges. En aan het begin van je cursus kun je lid worden van een vereniging, club of evenement van je keuze, of je kunt een eigen club maken via de studentenvereniging.

cursussen:

De University of Law Business School biedt een scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale programma's in het Verenigd Koninkrijk. Sommige van onze postdoctorale cursussen zijn ook 100% online beschikbaar.

Aangezien de Business School is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), krijgen studenten automatisch een gratis lidmaatschap voor de duur van hun cursus en een jaar na voltooiing.

Veel van onze cursussen zijn geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), de enige gecharterde beroepsorganisatie in het Verenigd Koninkrijk die de felbegeerde Chartered Manager (CMgr) -status aanbiedt. Na het succesvol afronden van een van onze cursussen, ontvang je naast je diploma ook een kwalificatie van de CMI.

Online zakelijke cursussen:

We bieden online leren van wereldklasse voor onze postdoctorale cursussen:

 • Studiemethoden voor alle leertypes: er is een studiemethode die bij uw stijl past, met e-books, i-Tutorials, webinars, casestudy's, flashcards, audiobestanden, bewegende beelden, realtime chatrooms voor studenten, online beoordelingen en meer.
 • Toegewijde tutorondersteuning: je krijgt tijdens de duur van je cursus continue ondersteuning en feedback op je werk van een toegewijde programmabegeleider.

Toegangseisen en tarieven:

Toelatingsvoorwaarden en tarieven verschillen per cursus - voor meer informatie over toelatingseisen, tarieven, financieringsopties en, beurzen en beurzen, bezoek de website van de University of Law.

Internationale studenten:

Je zou toetreden tot studenten van meer dan 120 verschillende nationaliteiten, die bijdragen aan een bloeiende internationale gemeenschap in alle ULaw-campussen.

We hebben een team voor Student Support Services die hier zijn om welzijnsgerelateerd advies en begeleiding te geven.

Informatie over visumvereisten is te vinden op de website van The University of Law.

accommodatie:

Voor onze studenten hebben we accommodatie met gespecialiseerde Britse studentenhuisvestingsproviders geregeld, om ervoor te zorgen dat je een comfortabele plek hebt om te wonen terwijl je met ons studeert. Accommodatie vindt meestal plaats in gedeelde flats of in sommige gevallen zelfstandige studio's.

Voor niet-gegradueerde studenten garanderen we je een aanbod van accommodatie in het eerste jaar van je studie, als je ons hebt geaccepteerd als je vaste keuze en je hebt aangemeld voor accommodatie vóór 30 maart in het jaar van binnenkomst* (*Algemene voorwaarden zijn van toepassing, details over de University of Law website, Undergraduate Accommodatie pagina).

Voor postdoctorale studenten, als u een campus weg van huis kiest, kan onze accommodatiedatabase u helpen een woonplek te vinden, met de mogelijkheid om privé gehuurde eigendommen of gedeelde accommodatie te vinden bij andere ULaw-studenten.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Open dagen en evenementen:

Onze Open Dagen zijn een geweldige manier om meer te weten te komen over onze bedrijfscursussen, onze faciliteiten te bekijken en onze docenten en huidige studenten te ontmoeten. Er zijn lezingen, proeverijen en rondleidingen en je hebt de kans om je vragen te stellen. We zullen uw dag zo interessant en interactief mogelijk maken.

Als je een van onze open dagen op de campus niet kunt halen, bieden we van tijd tot tijd ook online open dagen voor onze cursussen aan, zodat je nog steeds de mogelijkheid hebt om uit te vinden hoe het is om te studeren aan De University of Law Business School, en stel uw vragen online.

Voor internationale studenten, wil je misschien meer weten over studeren met ons, door ons te bezoeken tijdens een internationaal evenement.

De University of Law Business School locaties:

De beschikbare cursussen variëren per locatie. Meer informatie over onze locaties vindt u op de website The University of Law, Locations.

Locaties

 • London

  Fountain Court Braboeuf Manor Old Portsmouth Road Guildford GU3 1HA

  • Leeds

   15-16 Park Low Leeds, LS1 5HD

   • Manchester

    2 New York Street Manchester, M1 4HJ

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     Vragen