Keystone logo
The University of Law Business School Undergraduate BSc (Hons) Bedrijfsbeheer met een basisjaar
The University of Law Business School Undergraduate

BSc (Hons) Bedrijfsbeheer met een basisjaar

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9.250 *

Op de campus

* Britse campussen: £ 9.250 VK / EU; £ 14.750 Internationaal Londen; £ 13.750 Internationaal niet-Londen

Invoering

De BSc (Hons) Business Management met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die een carrière in bedrijfsmanagement willen nastreven. Het is bedoeld om studenten een leerervaring te bieden waarmee ze vaardigheden kunnen ontwikkelen die effectief managementgedrag creëren in verschillende organisaties in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag.

Het curriculum en de leer- en onderwijsstrategie worden aangevuld met gastcolleges en 'live' workshops om zelfstandig leren te bevorderen en hun inzetbaarheidsvaardigheden voor de toekomst te vergroten. Deze kennis en vaardigheden zullen in de jaren na het succesvol afronden van het Foundation Year verder worden ontwikkeld en uitgebreid.

De opleiding is zo ontworpen dat het Foundation Year een ondersteunend jaar biedt, waarin zowel academisch als werk-/professioneel leren is opgenomen, voor aanvragers die hun kennis en begrip van management en de bijbehorende vaardigheden moeten verbeteren. Het jaar biedt studenten kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van sociale wetenschappen, samen met de nodige vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan de niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's op niveau 4, 5 en 6. Dit omvat het ontwikkelen van rekenvaardigheden met als doel de wiskundige kennis van studenten te ontwikkelen en vaardigheden op een manier die het vertrouwen en de waardering van wiskunde als vak aanmoedigt en studenten de wiskundige achtergrond biedt die nodig is voor bedrijfsstudies op bachelorniveau. Het Foundation Year biedt ook een module alfabetiseringsvaardigheden die is ontworpen om studenten te ondersteunen die naar het hoger onderwijs op niveau 3 gaan en willen doorstromen naar een bachelor in het bedrijfsleven. Jaar 1 behandelt de basiselementen van bedrijfsbeheer. Jaar 2 en 3 gaan dieper in op het gebied en ontwikkelen met name uw inzetbaarheidsvaardigheden.

Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van het werk en de huidige eisen ervan door middel van werkervaringsmogelijkheden.

*Optioneel stagejaar onder voorbehoud van goedkeuring

Cursus benodigd heden

  • 32 UCAS-punten van het equivalent van één A-niveau of 40 UCAS-punten van het equivalent van twee A-niveaus;
  • 5 GCSE's op AC (9-4) inclusief Engels, en Grade D (4) of hoger in wiskunde of gelijkwaardige kwalificaties;
  • Een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 5.5 of hoger, met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Niet-standaard toepassingen worden geval per geval beoordeeld.

Over de school

Vragen