Keystone logo
The University of Law Business School Undergraduate BSc (Hons) Bedrijfsmanagement
The University of Law Business School Undergraduate

BSc (Hons) Bedrijfsmanagement

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9.250 *

Op de campus

* Britse campussen: £ 9.250 VK / EU; £ 14.750 Internationaal Londen; £ 13.750 Internationaal niet-Londen

Invoering

De BSc (Hons) Business Management is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een carrière in bedrijfsmanagement. Het is bedoeld om studenten een leerervaring te bieden waarmee ze vaardigheden kunnen ontwikkelen die effectief managementgedrag creëren in verschillende organisaties in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag.

Het curriculum en de leer- en onderwijsstrategie worden aangevuld met gastcolleges en 'live' workshops om zelfstandig leren te bevorderen en hun inzetbaarheidsvaardigheden voor de toekomst te vergroten. Jaar 1 behandelt de basiselementen van bedrijfsbeheer. Jaar 2 en 3 gaan dieper in op het gebied en ontwikkelen met name uw inzetbaarheidsvaardigheden.

Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van het werk en de huidige eisen ervan door middel van werkervaringsmogelijkheden. Deze graad is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een toekomstige professionele carrière in het bedrijfsleven en management, door de aangeboden leerervaringen, veel van de vaardigheden en competenties die mogelijk zijn, waardoor effectief managementgedrag is ontwikkeld in de complexe organisaties van vandaag en turbulente zakelijke omgevingen.

Studenten krijgen de kans om zich te kwalificeren voor het CMI Level 5 Diploma in Management and Leadership (5D1V2) of het Level 5 Certificate in Leadership and Management (5C1V2), afhankelijk van de succesvolle afronding van modules die zijn toegewezen aan een van deze CMI-awards. Dit is een goede gelegenheid om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om klaar te zijn voor de werkplek, terwijl je een formele kwalificatie behaalt en een vaardighedenportfolio opbouwt dat je aan toekomstige werkgevers kunt laten zien.

*Onder voorbehoud van goedkeuring

Cursus benodigd heden

  • BBC op A Level en Grade C/4 of hoger in GCSE Maths and English Language, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Kandidaten met beroepskwalificaties (papieren):
    • ACCA F1 - F4 = Directe toegang tot L5
    • CIMA BA1 - BA4 = Directe toegang tot L5
    • ACCA F1 - F9 = Directe toegang tot L6

Over de school

Vragen