Keystone logo
The University of Law Business School Undergraduate BSc (Hons) Internationaal strategisch bedrijfsmanagement met plaatsingsjaar
The University of Law Business School Undergraduate

BSc (Hons) Internationaal strategisch bedrijfsmanagement met plaatsingsjaar

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9.250 *

Op de campus

* Britse campussen: £ 9.250 VK / EU; £ 14.750 Internationaal Londen; £ 13.750 Internationaal niet-Londen

Invoering

De BSc (Hons) International Strategic Business Management met Placement Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van internationaal bedrijfsbeheer en in het bijzonder die een internationale carrière in bedrijfsbeheer willen nastreven. Het is bedoeld om studenten een leerervaring te bieden waarmee ze vaardigheden kunnen ontwikkelen die effectief managementgedrag creëren in verschillende organisaties in de veranderende zakelijke omgeving van vandaag.

Het curriculum en de leer- en onderwijsstrategie worden aangevuld met gastcolleges en 'live' workshops om zelfstandig leren te bevorderen en hun inzetbaarheidsvaardigheden voor de toekomst te vergroten. Jaar 1 geeft je een goed begrip van de fundamenten van het bedrijfsleven. Jaar 2 en 3 geven je een grondige basis in de meer specialistische concepten en toepassingen van strategisch management.

Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van het werk en de huidige eisen ervan door middel van werkervaringsmogelijkheden. De mate is ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een toekomstige carrière in International Business of Strategy. Het programma biedt studenten een grondige basis in het bedrijfsleven en de meer gespecialiseerde concepten en toepassingen van internationaal management en strategie.

Door de aangeboden leerervaringen en de opgedane vaardigheden en competenties, zullen studenten effectief managementgedrag begrijpen dat is ontwikkeld in de complexe organisaties van vandaag en turbulente internationale zakelijke omgevingen. Studenten krijgen de kans om zich te kwalificeren voor het CMI Level 5 Diploma in Management and Leadership (5D1V2) of het Level 5 Certificate in Leadership and Management (5C1V2), afhankelijk van de succesvolle afronding van modules die zijn toegewezen aan een van deze CMI-awards.

*Onder voorbehoud van goedkeuring

Cursus benodigd heden

  • BBC op A Level en Grade C/4 of hoger in GCSE Maths and English Language, of gelijkwaardige kwalificaties.
  • Kandidaten met beroepskwalificaties (papieren):
    • ACCA F1 - F4 = Directe toegang tot L5
    • CIMA BA1 - BA4 = Directe toegang tot L5
    • ACCA F1 - F9 = Directe toegang tot L6

Over de school

Vragen