Keystone logo
Hebron University

Hebron University

Hebron University

Invoering

 • Het verstrekken van vitaal belang voor gekwalificeerde universitaire omgeving van het Palestijnse volk die willen profiteren van de Hebron Universiteit academische programma's, diensten en de culturele, sociale, artistieke, zodat er geen een van hen te beroven om redenen van overmacht.
 • Palestijnse persoonlijke ontwikkeling staat van objectieve doelgericht denken en te reageren Calendar eigenlijke zin van mijn geest, en met de menselijke samenleving - Palestijnse persoonlijke ontwikkeling staat van objectieve doelgericht denken en te reageren Calendar eigenlijke zin van mijn geest, en met de menselijke samenleving.
 • De opleving van de Arabische en islamitische erfgoed, en nauwere samenwerking met de vredelievende mensen banden, door middel van directe familieleden van Hebron University.
 • Blijf de Hebron Universiteit ontwikkelen om de actualiteit te behouden en te reageren op de behoeften van de samenleving en de uitdagingen van de toekomst. Zie Hebron University

Hebron University's visie is om als een van de toonaangevende universiteiten land. Hebron Universiteit wordt gekenmerkt door haar inzet voor een uitgebreide kwaliteit van het onderwijs, het milieu en de gezondheid in aanvulling op de levering van openbare diensten.

De doelstellingen van Hebron University

University werken aan het leren en het onderwijs en de ontwikkeling van curricula en publicatie in het kader van de algemene doelstellingen en het beleid van het ministerie van Onderwijs en Hoger Onderwijs, en werkt zijn weg naar de dienst van haar middelen, de ontwikkeling en de renaissance van het land intellectueel, wetenschappelijk en economisch, sociaal en cultureel. Het werkt ook aan een beter leven te bereiken. Om deze doelstellingen van de universiteit werkt aan de volgende te bereiken: - de verspreiding van kennis door middel van onderwijs en specialisatie kansen hoger in verschillende gebieden van de natuurwetenschappen, waaronder Zuivere en Toegepaste Geesteswetenschappen, Kunst, en zorgen voor het land met specialisten, technici en experts in verschillende takken van de wetenschap.

 • De ontwikkeling van kennis voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en promotie, organisatie en ondersteuning van de bevoegde autoriteiten om de problemen van de samenleving en de ontwikkeling problemen op te lossen in.
 • Aandacht voor de persoonlijkheid van de student en de positieve begeleiding van de openbare dienst.
 • Rente op het gebied van toegepaste begeleiding in de verschillende aspecten van de dienstverlening aan de gemeenschap om de bestaande problemen op te lossen en van hen te vermijden verwacht.
 • Arabische en islamitische beschaving erfgoed en de verspreiding van de zorg en aandacht voor morele waarden.
 • Nauwere banden en betrekkingen met de Arabische, islamitische en internationale universiteiten en organisaties van diverse regionale en internationale wetenschappelijke en culturele instellingen.
 • Technische innovatie en aangepast aan de gemeenschap te dienen in samenwerking met universiteiten en andere instellingen van hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek en opleiding op verschillende gebieden.
 • Aandacht voor de menselijke ontwikkeling en de problemen van de intellectuele en cognitieve en religieuze waarden geld.

Locaties

 • Hebron

  Hebron University P.O Box 40, West Bank, Palestine., , Hebron

Vragen