Keystone logo
Unitec Institute of Technology

Unitec Institute of Technology

Unitec Institute of Technology

Invoering

OVER ONS

Unitec is het grootste technologisch instituut van Nieuw-Zeeland, met meer dan 20.000 studenten die meer dan 150 werkgerichte programma's bestuderen. Wij bieden aanleiding tot opleidingsgericht onderwijs op onze twee campussen in Mt. Albert en Waitākere.

Leren en onderwijzen

Leren en leren staat centraal in onze transformatie.

Leren en leren is onze kernactiviteit en we zijn erop toegewijd om het beter te doen, zodat onze afgestudeerden betere banen, betere carrières en betere levens krijgen.

Hoe veranderen we?

In de afgelopen jaren hebben veel van onze docenten nieuwe onderwijsmethoden getekend die meer werkgebaseerd leren, nieuwe technologieën en verschillende stijlen van het werken met studenten omvatten.

We noemen dit de Living Curriculum.

Deze benaderingen zijn allemaal ontworpen om onze afgestudeerden meer inzetbaar te maken.

Nu richten we ons op de toepassing van deze nieuwe benaderingen in elk programma bij Unitec, zodat elke student er zeker van kan zijn dat hun Unitec-opleiding hen echt voor hun gekozen carrière voorbereidt.

In de komende drie jaar (2015-2017) wordt elk programma onderzocht en herbouwd om componenten van werkgericht leren, online leren, face-to-face leren en zelfstandig / groepswerk te hebben.

Hoe veranderen onze leraren?

We investeren zwaar in de professionele ontwikkeling, zodat onze docenten het beste kunnen maken van de nieuwe technologieën en de face-to-face tijd die zij bij studenten hebben.

Dean van Onderwijs en Leren Linda Keesing-Styles zegt: "We vragen de leraren om hun huidige benaderingen op het gebied van leren en leren te bestrijden en hun praktijk uit te breiden naar nieuwe benaderingen die afgestemd zijn op hedendaagse trends. Dit omvat zeer studentgerichte praktijken, het gebruik van belangrijke componenten van web-based learning en het aanwenden van nieuwe praktijken zoals gamification en makerspaces. "

Hoe voorbereiden we onze afgestudeerden voor werk?

We sluiten de kloof tussen onderwijs en industrie af.

We weten uit ons onderzoek dat werkgevers in Nieuw-Zeeland willen dat onze leerlingen meer werkintegrerende leerkansen hebben terwijl ze studeren, zodat ze toegang hebben tot een pool van zeer bekwame en werkgerichte afgestudeerden.

We verhuizen naar hogere niveaus van praktisch werkgeïntegreerd leren in al onze programma's. Om dit te bereiken zoeken we meer en dieper relaties met industriële partners. Wij willen het makkelijker en gunstiger maken voor bedrijven en andere organisaties om met ons samen te werken, zodat we ze kunnen koppelen aan ons curriculum, onze medewerkers en onze studenten - en uiteindelijk hen en hun industrieën afgestudeerden afleveren.

Hoe veranderen we onze ruimtes?

Een andere factor bij het ontwikkelen van ervaren, werkgerichte afgestudeerden zorgt ervoor dat ze de juiste ruimte hebben om te leren met de beste technologie die beschikbaar is om ze te ondersteunen.

We hebben een prototype leerruimte op onze Mt. Albert campus waarmee studenten en onderwijzers innovatieve nieuwe benaderingen leren en leren met de beste nieuwe educatieve technologieën en faciliteiten. De nieuwe ruimte stimuleert studenten om samen te werken, ideeen te delen, samen te werken met studenten uit andere programma's en waardevolle soft skills te leren zoals teamwork.

We verzamelen gebruikersfeedback en gebruiksdata in deze ruimte en gebruiken het om leer- en leeromgevingen en ontwerpen voor nieuwe ruimtes te verbeteren.

Zie hieronder voor een video van onze docenten die leren in onze nieuwe prototype leer- en lesruimte:

Lees meer over onze lesrevolutie

Locaties

  • Auckland

    Unitec Institute of Technology, Private Bag 92025, Victoria Street West, 1142, Auckland

    Vragen