Keystone logo
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs Bachelor in het onderwijs in gezondheid en lichamelijke opvoeding
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs

Bachelor in het onderwijs in gezondheid en lichamelijke opvoeding

Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 1.900 / per credit *

Op de campus

* per krediet uur

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De afdeling Lichamelijke Opvoeding van UAEU zet zich in om studenten voor te bereiden als succesvolle leraren gezondheid en lichamelijke opvoeding voor alle graden (K-12). Door hun opleiding in dit programma zullen studenten een waardevolle bijdrage leveren aan hun samenleving door te dienen als rolmodellen en levensstijleducatoren. Studenten zullen veel competenties ontwikkelen in een verscheidenheid aan bewegingsvaardigheden, en in fysieke fitheid, evenals in staat zijn om wetenschappelijke kennis te analyseren, synthetiseren en toe te passen op de praktijk van gezondheid en lichamelijke opvoeding. De Bachelor of Education in Health and Physical Education (HPE) aan de United Arab Emirates University kan dit bereiken door de kennis, vaardigheden en disposities van niet-gegradueerde HPE-studenten te verbeteren.

Celebrating a goal

Doelstellingen van het programma

 • Docenten die wetenschappelijke kennis bezitten en toepassen in hun vakgebied.
 • Hooggekwalificeerde HPE-docenten die voldoen aan de behoeften en vereisten van zowel het Ministerie van Onderwijs als de Onderwijsraad van Abu Dhabi.
 • HPE-afgestudeerden die actief deelnemen aan verschillende programma's voor gezondheid en lichaamsbeweging in de gemeenschap.
 • HPE-leraren die als rolmodel kunnen dienen en kennis van gezondheid, lichamelijke opvoeding en welzijn kunnen demonstreren.
 • Docenten die enthousiast onderzoek ontwikkelen en uitvoeren met behulp van verschillende beoordelingsmethoden die op technologie zijn gebaseerd om de gezondheid en het welzijn van individuen en de samenleving effectief te meten en te onderzoeken.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

 • Herkennen en lokaliseren van belangrijke concepten, theorieën en onderzoek op het gebied van HPE (ILO's 3 en 1, CF 2, NASPE Standard 1 en AAHE 1).
 • De structuur en functies van lichaamssystemen begrijpen tijdens fysieke inspanning (ILO 1, CF 2, NASPE Standard 1 en AAHE 1).
 • Kritisch verschillende technologietoepassingen in HPE-omgevingen analyseren om lesgeven, leren en professionele groei te verbeteren (ILO 5, CF 7).
 • Met behulp van verschillende beoordelingstechnieken in HPE-instellingen en onderzoek. (ILO's 2, 4, vaardigheid: QFE).
 • Competentie aantonen in fysieke fitheid en bewegingsvaardigheden die effectief kunnen worden gebruikt in het lesgeven (ILO 1, CF 5 en NASPE Standard 3).
 • Personen met verschillende capaciteiten herkennen en de impact van dergelijke verschillen in onderwijzen en leren begrijpen (ILO 1, CF 3, NASPE Standard 3 en AAHE 4).
 • Effectief samenwerken en communiceren met collega's en studenten in school- en gemeenschapsinstellingen (ILO 6, CF 6, NASPE Standard 3 Advanced en AAHE 7 & 8).
 • Creatieve en effectieve benaderingen ontwikkelen om HPE-klaslokaalinstellingen te beheren (ILO 5, CF 8, NASPE Standard 6 en AAHE 8).

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen