Keystone logo
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs Bachelor in het sociaal werk
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs

Bachelor in het sociaal werk

Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 1.900 / per year *

Op de campus

* per kredietjaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Bachelor of Social Work (BSW) bij The Department of Social Work is een professionele graad in overeenstemming met de Global Standards van de International Association of Schools of Social Work (IASSW). Het programma heeft tot doel cultureel competente generalistische maatschappelijk werkers op te leiden, op te leiden en voor te bereiden die sociale verandering en probleemoplossing op micro-, mezzo- en macroniveau bevorderen. Het BSW-programma is geconceptualiseerd samen met de islamitische principes van sociale solidariteit, samenwerking en wederzijdse hulp binnen een ecologisch / sterkteperspectief met een focus op de traditionele Arabische / moslimfamilie en de multiculturele expatbevolking

arab, muslim, islam
neildodhia / pixabay

Doelstellingen van het programma

 • BSW-beoefenaars op instapniveau afstuderen die de kennis, waarden en vaardigheden hebben verworven om te oefenen met de multiculturele bevolkingsgroepen van de VAE, de GCC en de wereldwijde gemeenschap.
 • Om studenten voor te bereiden op de beroepspraktijk, om onderzoek / verspreiding van bevindingen uit te voeren en voor dienstverlening aan de gemeenschap.
 • De traditionele waarden van vrijwilligerswerk, sociale solidariteit, samenwerking en wederzijdse hulp versterken door middel van echte humanitaire ervaringen.
 • De leider van vandaag voorbereiden op professionele praktijk en dienstverlening bij het bevorderen van een wereldwijde agenda voor humanitaire en sociale ontwikkeling om de kwaliteit van leven van individuen, kinderen, gezinnen, groepen en de gemeenschap te verbeteren.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

 • Pas theoretische kennis die is opgedaan in menselijk gedrag en sociale omgeving, praktijk van sociaal werk, sociaal beleid en onderzoekscursussen toe op de generalistische praktijk van sociaal werk.
 • Presenteer mondeling en schriftelijk de resultaten van het gebruik van de probleemoplossende methode om scenario's op basis van praktijksituaties te behandelen.
 • Bio-psychosociale beoordelingen, behoeftenbeoordelingen, planning en evaluatie uitvoeren in relatie tot de generalistische sociale werkpraktijk.
 • Pas de algemene praktijktheorie en vaardigheden van sociaal werk toe met individuen, gezinnen, groepen, gemeenschappen en leiderschap van organisaties in praktijkoefeningen en veldpracticumomgevingen.
 • Pas kritisch denken toe in hun interventies met individuen, families, groepen, organisaties en gemeenschappen in hun veldpraktijkomgevingen.
 • Communiceer mondeling en schriftelijk een onderzoeksstudie inclusief data-analyse en het gebruik van SPSS.
 • Pas een op onderzoek gebaseerde casestudy toe over een probleem en / of probleem in het veld.
 • Modelleer het professionele en ethische gedrag dat wordt verwacht van beginnende maatschappelijk werkers, inclusief het gebruik van toezicht voor verantwoording en verbetering van de praktijk.
 • Ontwikkel zelfbewustzijn en leerpraktijkstrategieën door zelfstudie via lezingen, oefenervaringen en reflectie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen