Keystone logo
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs Bachelor of Arts in Massacommunicatie
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs

Bachelor of Arts in Massacommunicatie

Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 1.900 / per credit *

Op de campus

* per krediet uur

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De afdeling Massacommunicatie van UAEU is een van de grootste academische eenheden binnen de Faculteit der Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen wat betreft inschrijvingen. De afdeling biedt een professioneel georiënteerd programma dat zich inzet voor het produceren van zeer competente afgestudeerden die over de vereiste vaardigheden beschikken om succesvolle professionals te worden in een steeds complexere media-industrie, en die doordrenkt zijn van een brede kennis van een samenleving die is verworven door een rijk en divers liberaal kunstonderwijs. De afdeling zet zich verder in om studenten uit te dagen om maatschappelijk verantwoorde burgers te worden wiens professionele loopbaan wordt bepaald door observatie van persoonlijke en professionele ethiek die is afgeleid van de ideale morele orde van de samenleving. De ongeveer 240 majors in de afdeling volgen opleidingen in drie van de meest voorkomende tracks binnen massacommunicatieprogramma's overal - journalistiek, televisie-uitzendingen en public relations. Studenten in het programma maken gebruik van moderne faciliteiten, waaronder een ultramoderne tv-studio en twee hightech laboratoria voor mediacreativiteit om hun professionele vaardigheden op het gebied van uitzendingen, videoproductie en digitale bewerking en lay-outontwerp te verbeteren. De faculteit heeft in 2010 drie voorstellen voor academische minoren ontwikkeld, die eind voorjaar 2010 zijn goedgekeurd door de universiteitsbrede curriculumcommissie. De drie minors zijn Leiderschap & Communicatie, Journalistiek en Tv-studies. De minors zijn beschikbaar voor studenten in elke andere discipline van de UAEU behalve massacommunicatie.

Broadcast
Tim Mossholder / unsplash

Doelstellingen van het programma

  • Om afgestudeerden te produceren die zeer competente professionals zijn en die concurrerend zullen zijn op een technologiegedreven arbeidsmarkt.
  • Afgestudeerden produceren die in staat zijn om onafhankelijk theorieën en concepten te verkennen, de geschiedenis, structuur en economie van media-instellingen begrijpen en de rol van media in het vormgeven van cultuur waarderen.
  • Afgestudeerden voortbrengen die de rol van ethisch gedrag voor mediaprofessionals en het daarmee samenhangende respect voor maatschappelijke normen en waarden in de VAE en de Arabische wereld begrijpen en waarderen.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

  • Pas professionele schrijfvereisten toe voor print, uitzendingen, public relations en online media. Ze zullen ook competentie ontwikkelen in de productie en exploitatie van convergente media.
  • Demonstreer kritisch denkvermogen zoals toegepast op zowel academische als professionele arena's.
  • Verwerf onafhankelijke leerervaringen door te putten uit een rijk en breed gebaseerd liberaal kunstonderwijs door onderzoek en analyse van sociale kwesties en door passende oplossingen voor problemen voor te schrijven.
  • Bespreek de principes van professionele en massale communicatie-ethiek en hoe ze het werk van de mediaprofessional in de Arabische en islamitische context informeren.
  • Leg het belang uit van verschillende perspectieven bij het oplossen van maatschappelijke problemen.
  • Ontwikkel vaardigheden op het gebied van organisatie, teamwerk en leiderschap.
  • Communiceer effectief in zowel mondelinge als schriftelijke vormen met verschillende doelgroepen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen