Keystone logo
​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) Bachelor in de elektrische en elektronische s Engineering (Hons)
​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

Bachelor in de elektrische en elektronische s Engineering (Hons)

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het programma Educatieve Doelstelling (PEO) voor Bachelor Electrical & Electronics Engineering (Beee) programma is voornamelijk vastgesteld op basis van de missie en visie UNITEN's.

De PEOs worden ondersteund door het hebben van een programma structuur die een evenwicht verdeling van de kern engineering en keuzevakken, gerelateerde non-ingenieursopleidingen, voldoende blootstelling aan laboratoriumwerk en professionele engineering praktijk heeft. Het Beee programma is een 4-jaar of 8-semesters programma, met een totaal van 127 credit-uren.

Het Beee programma wordt vooral geleverd door middel van geleerd cursussen, laboratoriumwerk, afstudeerproject, industriële training, blootstelling aan de beroepspraktijk en het ontwerp-project. De cursussen omvatten dergelijke onderwerp als circuit analyse, elektronica analyse en ontwerp, digitale logica ontwerp, microprocessors systemen, signalen en het systeem, elektrische machines en aandrijvingen, digitale signaalverwerking en communicatiesystemen. In het laatste jaar, de studenten zijn vrij om een ​​aantal onderwerpen uit de technische keuzevakken kiezen, zich te specialiseren op het gebied van hun interesse. Laboratorium cursussen zijn ontworpen om studenten te helpen om theorieën geleerd tijdens de lezingen begrijpen evenals de bevoegdheid te ontwikkelen in het uitvoeren van experimentele werken en instrumentatie vaardigheden. Er zijn vijf lab cursussen, namelijk de elektrische / elektronische Measurement Lab Electronics Design Lab, Digital Logic Design Lab, Micro Processor Lab en Communication Systems Lab.

De industriële training module bloot studenten aan de werkelijke vakmanschap op het gebied van de industrie en geeft de mogelijkheid om studenten om de verschillende aspecten van de technische problemen te waarderen. Het laatste jaar project introduceert de studenten om onderzoek cultuur en versterkt het aspect van een leven lang leren. Door Capstone Design cursus, worden de studenten ook blootgesteld aan oplossingen voor complexe elektrotechnische problemen die aan specifieke behoeften met de nodige aandacht voor de volksgezondheid en de veiligheid, cultuur, maatschappij, milieu, duurzaamheid en principes ondernemerschap te ontwikkelen. Deze cursus biedt ook een kans voor studenten met een multidisciplinaire technische achtergrond om samen te werken met industriële partners en docenten in het beheer van het project en het verstrekken van de optimale oplossing.

Toelatingseisen

Studies

 • Universiti Tenaga Nasional Basisprogramma
 • STPM, Matriculation, A-niveau of gelijkwaardig
 • Toelatingsexamen of diploma van erkende instellingen of andere gelijkwaardige kwalificaties op-diploma dat instellingen en de beschikbaarheid van plaatsen op Universiti Tenaga Nasional.
 • Hebben genomen de MUET

Foundation in de ingenieurswetenschappen

Geslaagd voor de SPM onderzoek met minstens credits in Bahasa Melayu en Engels. Kandidaten moeten ook goede credits in vier (4) andere relevante onderwerpen.

De vier zijn Wiskunde, Extra Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde.

** Dit zijn de minimale vereisten, maar alleen de beste kandidaten zullen worden aangeboden plaatsen.

Carrière Prospect

Afgestudeerden zijn in staat om een ​​breed scala van loopbanen zoals onderhoud / bediening engineer, design engineer, project engineer, raadgevend ingenieur, instrumentatie & control engineer, elektrische / elektronische systeem ingenieur, productie-ingenieur, communicatie ingenieur, onderzoek / test engineer of academicus nastreeft.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Diploma in elektrotechniek
  • Vigo, Spanje
 • B.Eng (Hons) Electrical & Electronic Engineering - Advanced Standing
  • Ras Al-Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten
 • Bachelor in de elektrische en elektronische techniek
  • Tbilisi, Georgië