Keystone logo
Universal Arts School Bachelor in digitale kunst
Universal Arts School

Bachelor in digitale kunst

4 Years

Engels, Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

In dit opwindende tijdperk van technologie en creativiteit komt Digitale Kunst naar voren als een innovatieve en boeiende vorm van expressie. De fusie tussen digitale technologie en traditionele artistieke disciplines heeft leven gegeven aan een universum van grenzeloze creatieve mogelijkheden.

Technologie heeft digitale kunstenaars in staat gesteld hun horizon te verbreden en werken te creëren die fysieke barrières overstijgen. We nodigen je uit om deel te nemen aan een spannende reis waar technologie en creativiteit met elkaar verweven zijn om een compleet nieuw artistiek paradigma te smeden. Bereid je voor om versteld te staan van de talloze mogelijkheden van Digitale Kunst en laat je fantasie de vrije loop!

Bij Universal Arts School streven we ernaar een flexibele en gepersonaliseerde educatieve ervaring te bieden. Onze opleidingen zijn modulair ontworpen, wat betekent dat u de vrijheid heeft om uw opleiding vorm te geven aan uw individuele voorkeuren en behoeften. Of u zich nu dieper in één discipline wilt verdiepen of meerdere gebieden wilt verkennen, wij zijn er om u te ondersteunen tijdens uw educatieve reis.

Bovendien begrijpen we dat het nemen van onderwijsbeslissingen een uitdaging kan zijn, vooral als het gaat om het combineren van verschillende achtergronden. Daarom bieden wij persoonlijk advies, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over de te volgen weg. Onze studieadviseurs zijn beschikbaar om uw doelen, interesses en beschikbare opties te bespreken, zodat elke stap die u in uw opleiding zet succesvol is.

Wij zijn toegewijd aan uw succes en tevredenheid tijdens uw educatieve reis. Wat uw doelen of tijdshorizon ook zijn, wij zijn er om u te helpen uw dromen waar te maken en uw talenten op een unieke en persoonlijke manier te ontwikkelen. Uw toekomst ligt in uw handen en wij zijn hier om u te begeleiden op het pad naar het realiseren van uw academische en professionele ambities.


[carrières en masters] Je kunt de volgende formaties kiezen:

Videogame kunst

Verander je fantasie in verbazingwekkende werelden! Ontwerp steden, magische voertuigen en krachtige wapens. Deze creatieve discipline wordt toegepast in films, commercials en meer. Leer de technieken om te slagen als omgevings-/propartiest, creëer boeiende werelden en werk samen met anderen om spannende games tot leven te brengen. Wees de architect van je avonturen!
Software: Maya, Zbrush, Unreal Engine

Extreem beeldhouwen

Welkom in de spannende wereld van Sculpt! Hier verwerf je de nodige vaardigheden om leven te geven aan personages en wezens die de sterren van de film-, animatie- en videogame-industrie zullen worden. Bovendien kunt u afdrukbare sculpturen maken die ideaal zijn voor verzamelobjecten, miniaturen en landschappen die u buiten adem zullen laten. Van anatomie tot textuur, je beheerst alle technieken en branchegeheimen om personages in elke stijl te creëren, of het nu om tekenfilms, realistische of unieke wezens gaat. Bereid je voor op een spannende reis waarin je creativiteit naar nieuwe hoogten zal stijgen en je creaties een onuitwisbare stempel zullen drukken op de entertainmentindustrie.
Software: Zbrush, Substance Painter, Substance Designer, Photoshop

Matte schilderij

Welkom in de opwindende wereld van Matte Paint! Door middel van een reeks oefeningen en technieken, zoals foto bash, bewerking en postproductie, cameratracking, compositie, creatie van activa en reconstructie van terrein, reconstrueer je ruïnes en beheers je de complexe processen van het weergeven en integreren van echte beelden met CGI-recreaties. Tijdens deze reis leer je de standaard, beginnend bij de essentiële artistieke basissen zoals kleur, fotografie, belichting en kadrering. U beheerst de software die nodig is om uw inhoud effectief te genereren. Maak je klaar om een universum van creativiteit te verkennen waar je visuele dromen tot leven zullen komen, en waar elke penseelstreek een stap zal zijn naar uitmuntendheid in de fascinerende wereld van Matte Paint.
Software: Adobe Photoshop, After Effects, Davinci Resolve, Z Brush, 3D Max, Marmoset Toolbag en Unreal Engine

Concept kunst

Stel je voor dat je werkt voor de beste illustratie-, concept-, film- of videogamebedrijven. Hier ontdek je alle technieken van de professionals, van technische kennis tot de kneepjes van het vak. Je leert werelden ontwerpen, of het nu fantasie of realistisch is, die uitstekende producties zullen worden in de film-, televisie- en videogame-industrie. Op dit gebied beheers je alles, van de basisprincipes van professionele tekeningen, zoals compositie, verdwijnpunten en perspectief, tot geavanceerde schaduw-, kleur- en textuurtechnieken voor omgevingen en personages. Het resultaat zal een Concept Art-portfolio van hoog niveau zijn dat deuren opent voor studio's en productiebedrijven. Maak je klaar om je artistieke carrière naar nieuwe hoogten te tillen!
Software : Photoshop

Komische kunst

Onze specialisatie richt zich op het aanleren van sequentiële kunsttechnieken toegepast op stripboeken. Tijdens de cursus leert u hoe u pagina's van hoge kwaliteit kunt maken die u naar uitgevers en agenten kunt sturen of op sociale netwerken kunt delen. Wij bieden u de tools om ontwerpen te ontwikkelen voor personages, omgevingen en objecten die op uw opeenvolgende pagina's worden gebruikt. Met praktische oefeningen, eindprojecten en het maken van een portfolio bereiden we je voor om op te vallen in de stripwereld. Houd er rekening mee dat alle trainingen digitaal worden uitgevoerd, met behulp van software zoals Photoshop en Clip Studio. Maak je klaar om je verbluffende visuele verhalen tot leven te brengen en de spannende wereld van strips te verkennen!
Software: Photoshop, Clip-Studio

Ranglijsten

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen