Keystone logo
Universal Arts School Bachelor in game-ontwerp
Universal Arts School

Bachelor in game-ontwerp

4 Years

Engels, Spaans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Welkom in de opwindende wereld van videogamekunst en gameontwerp!

Tijdens deze reis ontdek je de magie van het creëren van verbluffende steden, magische voertuigen en krachtige wapens die tot leven komen in epische videogames zoals Fortnite, The Last of Us en The Witcher. Maar dat is niet alles; Deze kennis is niet alleen toepasbaar in de videogamebranche, maar je zult het ook nuttig vinden in films, commercials, bordspellen en nog veel meer.

Onze revolutionaire training is gebaseerd op "Production Environment Training", waarbij u technische en artistieke vaardigheden verwerft van professionals uit de industrie. Je wordt niet alleen een expert in je vakgebied, maar je cultiveert ook ethische en menselijke waarden die je tot een veelzijdige professional maken.

Maak je klaar om verbazingwekkende werelden en boeiende verhalen tot leven te brengen, want op dit pad kennen je creativiteit en passie geen grenzen. Durf een uitzonderlijke gamekunstenaar en -ontwerper te zijn!

Bij Universal Arts School streven we ernaar een flexibele en gepersonaliseerde educatieve ervaring te bieden. Onze opleidingen zijn modulair ontworpen, wat betekent dat u de vrijheid heeft om uw opleiding vorm te geven aan uw individuele voorkeuren en behoeften. Of u zich nu dieper in één discipline wilt verdiepen of meerdere gebieden wilt verkennen, wij zijn er om u te ondersteunen tijdens uw educatieve reis.

Bovendien begrijpen we dat het nemen van onderwijsbeslissingen een uitdaging kan zijn, vooral als het gaat om het combineren van verschillende achtergronden. Daarom bieden wij persoonlijk advies, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over de te volgen weg. Onze studieadviseurs zijn beschikbaar om uw doelen, interesses en beschikbare opties te bespreken, zodat elke stap die u in uw opleiding zet succesvol is.

Wij zorgen voor uw succes en tevredenheid tijdens uw educatieve reis. Wat uw doelen of tijdshorizon ook zijn, wij zijn er om u te helpen uw dromen waar te maken en uw talenten op een unieke en persoonlijke manier te ontwikkelen. Uw toekomst ligt in uw handen en wij zijn hier om u te begeleiden op het pad naar het realiseren van uw academische en professionele ambities.

[Bachelors en masters] Je kunt kiezen uit de volgende formaties:

Videogame kunst

Verander je fantasie in verbazingwekkende werelden! Ontwerp steden, magische voertuigen en krachtige wapens. Deze creatieve discipline wordt toegepast in films, commercials en meer. Leer de technieken om te slagen als omgevings-/propartiest, creëer boeiende werelden en werk samen met anderen om spannende games tot leven te brengen. Wees de architect van je eigen avonturen!
Software: Maya, Zbrush, Unreal Engine

Spel ontwerp

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van Game Design! Deze discipline is de sleutel om uw videogames tot leven te brengen en regels, limieten en scenario's vast te stellen. Het bestaat uit twee essentiële onderdelen:
A) Creëer documentatie die uw ideeën tot leven brengt!
B) Communiceer uw visie aan het team en de wereld!

Leer de technieken en kennis om inhoud en regels te ontwerpen die uw videogames zullen laten schitteren, van concept tot lancering. Wees de architect van virtuele werelden en creëer onvergetelijke ervaringen!
Software: Unreal Engine, Unity

Ranglijsten

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen