Keystone logo
Universidad CEU Fernando III

Universidad CEU Fernando III

Universidad CEU Fernando III

Invoering

De Fernando III El Santo University Foundation, eigenaar van de Universidad CEU Fernando III , de vierde CEU-universiteit in Spanje, heeft haar hoofdkantoor op de CEU Andalucía University Campus, gelegen in Bormujos (Sevilla). Met een strategische ligging ten opzichte van de hoofdstad van Andalusië en de rest van de provincies, heeft het gebieden voor recreatie, sport, natuur en diensten, evenals een onderwijsgebouw met ruime en moderne faciliteiten.

De CEU wordt gekenmerkt door academische excellentie en uitgebreide training, die de basis vormen van een instelling met meer dan 90 jaar ervaring en onderwijscentra verspreid over het nationale grondgebied: 4 universiteiten, 4 centra voor professionele studies, 10 hogescholen, 2 Vniversitas, 10 onderzoekscentra. Instituten, postdoctorale en doctoraatscentra, waar ruim 210.000 studenten hun studie hebben afgerond en waar momenteel 37.000 studenten hun lessen vullen.

Op academisch gebied zijn onze centra gebaseerd op innovatieve pedagogische modellen, toegewijd aan internationalisering, nieuwe technologieën en de nabijheid van de arbeidsmarkt van de verschillende onderwijsprogramma's, gerelateerd aan zo gevarieerd als, onder andere, onderwijs, sport, recht, zakenleven, gezondheid of Techniek.

We willen dat onze studenten hun volledige potentieel bereiken met kwaliteitsonderwijs, uitmuntendheid en waarden.

Missie en visie

Sociale verbetering is de missie van de Fernando III El Santo University Foundation, via de Universidad CEU Fernando III , met een onderwijsmodel gebaseerd op de integrale conceptie van de persoon. Op dezelfde manier treedt de instelling in de publieke sfeer op ten gunste van gerechtigheid en de verdediging van de mens. De doelstellingen van de instelling zijn gericht op het bereiken van academische en professionele uitmuntendheid, het innoveren van haar onderwijsvoorstellen en het opleiden van studenten in menselijke waarden en deugden.

waarden

Onze instelling onderscheidt zich door het bevorderen van de inzet van leraren en de duizenden studenten die elk jaar onze klaslokalen bezoeken bij de opbouw, vanuit het perspectief van het christelijk humanisme, van een rechtvaardiger samenleving. Een samenleving gebaseerd op een mensmodel dat waarden cultiveert als opoffering, inspanning, verantwoordelijkheid, een gezonde kritische geest, solidariteit, vrijheid van denken, de zoektocht naar waarheid en permanent debat als fundamentele pijlers.

Gente CEU is kortom een manier van zijn en leven die het klaslokaal overstijgt en zijn stempel drukt op alle gebieden van het leven.

Presentatie van de rector

De Universidad CEU Fernando III zet zich in voor een academisch model dat gericht is op uitmuntendheid en de uitgebreide opleiding van haar studenten, die, door praktische training en dankzij de beste materiële en menselijke hulpbronnen, toegang zullen hebben tot de arbeidswereld en de internationale wereld. Daartoe zal het het huidige academische aanbod van CEU in Andalusië vergroten met graden gerelateerd aan zakelijke, juridische, technische, onderwijs- en sporttakken, die in volgende fasen kunnen worden uitgebreid naar gezondheids- en humanistische graden.

Het doel is om de universitaire traditie van de CEU te verbinden met de innovatie die kenmerkend is voor de meest unieke en geavanceerde projecten voor hoger onderwijs, en een pedagogisch voorstel van uitmuntendheid te bevorderen, gebaseerd op ethische waarden, met een grote vraag en een aanbod van toegevoegde waarde.

Het zal een ruimte vormen om talent aan te trekken en te behouden, wat een kans betekent voor de multisectorale technologische en zakelijke ontwikkeling van Andalusië, en zichzelf zal vestigen als een denkcentrum ten dienste van de samenleving en een internationale educatieve referentie uit Zuid-Europa.

Het werd geboren met als doel zich aan te passen aan de nieuwe eisen van een universitaire gemeenschap die persoonlijke aandacht vereist, waardoor zij met volledige garanties haar toekomstige integratie in een veranderende en steeds veeleisender arbeidsmarkt kan aangaan.

Het is daarom gericht op de uitgebreide opleiding van onze studenten, op hun inzetbaarheid, op kwaliteitsonderwijs en onderzoek, op pedagogische innovatie en met een regionale, nationale en internationale roeping.

Een universitair initiatief dat zich ook sociaal inzet voor het verdedigen van de waardigheid van mensen en de waarden van het christelijk humanisme, ontworpen om een hoge toegevoegde waarde te bieden aan het hele Andalusische universitaire systeem, door samenwerking met de administratie en met alle publieke en private sectoren.

De Universidad CEU Fernando III is de vierde universiteit van de CEU, de eerste Spaanse onderwijsgroep met sociaal initiatief, zonder winstoogmerk en met een zeer breed studiebeurzenbeleid. Trouw aan haar geschiedenis, wordt zij geconfronteerd met dit project met een roeping voor uitmuntendheid, om een sterke universiteit te bieden, relevant voor haar studenten en gezinnen, onderwijsautoriteiten en voor de samenleving als geheel, en ambitieus in de beste zin van het woord en die uitdrukking geeft aan de permanente wens tot verbetering die kenmerkend is voor de CEU.

Ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe universiteit een fundamentele rol zal spelen in de culturele, economische en sociale ontwikkeling die Andalusië de komende jaren zal doormaken, door synergieën ten gunste van uitmuntendheid te bevorderen, dankzij de inzet en gedrevenheid van onze onderwijsgemeenschap en de steun van samenleving. Andalusisch.

Welkom bij Universidad CEU Fernando III , een ruimte voor de voorbereiding van uitstekende professionals, maar vooral van integere mensen, opgeleid in de waarden van het christelijk humanisme en bereid om het beste van hun talent aan te bieden om onze samenleving te verbeteren.

Statistieken

 • +90 jaar onderwijstraditie
 • 9000 Overeenkomsten met bedrijven
 • + 94% Invoeging van vacatures
 • 1_Privéuniversiteit in beurzen

  toelatingen

  Het toelatingsproces voor de Universidad CEU Fernando III graden is als volgt:

  Basisinformatie en/of bezoek aan de faciliteiten

  De student kan de interessante basisinformatie verkrijgen, zowel over de gekozen graad als over de universiteit, via virtuele kanalen of persoonlijk met een bezoek aan de inbegrepen faciliteiten.

  Persoonlijk interview

  Na de verkregen basisinformatie regelt de student een academisch interview over de gekozen graad.

  Stoel reservering

  Zodra het interview is afgerond, kan de student een plaats reserveren via het specifieke platform.

  Toelage

  Zodra de student aan alle toelatingseisen voldoet, formaliseert hij zijn inschrijving door de bijbehorende documentatie in te vullen.

  Beurzen en financiering

  De Fernando III “el Santo” University Foundation, eigenaar van de Universidad CEU Fernando III , heeft tot doel de inzet, het talent en het verlangen naar verbetering van studenten te belonen. Haar missie is om te garanderen dat de economische, persoonlijke of familiale situatie geen obstakel vormt voor het bereiken van de voorgestelde academische doelstellingen.

  Hieronder worden de verschillende oproepen voor subsidies en beurzen gedetailleerd, compatibel en complementair met de aanvraag voor de officiële beurzen van het ministerie, evenals voor andere publieke en private beurzen.

  Hulp en beurzen van de Stichting

  De Beurzen- en Hulpcommissie van de Stichting publiceert jaarlijks de Oproep voor Studiehulp. Voor deze steun gelden de volgende grondslagen:

  vereisten

  • Wees ingeschreven voor de betreffende cursus in een van de graden die worden gegeven aan de Universidad CEU Fernando III .
  • Een beurs hebben aangevraagd bij het Ministerie van Onderwijs (MEC Scholarship) of Adriano Scholarship voor de betreffende opleiding.
  • Aanvragers die beweren dat er sprake is van een economische en/of gezinssituatie die de noodzaak van hulp rechtvaardigt.
  • Zorg voor een goed academisch record.
   • Voor 1e jaars studenten die zijn ingeschreven voor de masteropleiding geldt dat zij minimaal een gemiddeld toegangscijfer van 6,5 hebben behaald.
   • Voor eerstejaars bachelorstudenten geldt dat als hun toegangsroute de PEvAU was, zij minimaal een gemiddeld toegangscijfer van 7 moeten hebben behaald. Als uw toegangsroute FP was, moet u minimaal een 7 gemiddeld toegangscijfer hebben behaald.
   • Voor studenten in het 2e jaar of daaropvolgende jaren van de opleiding geldt dat ze een academisch gemiddelde van 6,5 hebben en geen openstaande vakken uit eerdere cursussen hebben.

  Verzoeken

  Geïnteresseerden moeten hun aanvraag online indienen via de link die tijdig zal worden aangekondigd. Om toegang te krijgen, moet u uw gebruikelijke wachtwoorden invoeren.
  De student moet alle benodigde documentatie op leesbare wijze in pdf-formaat verzamelen en scannen om deze bij de aanvraag te kunnen voegen.

  Deadlines

  De deadline voor het indienen van aanvragen wordt jaarlijks tijdens het eerste kwartaal van de cursus gepubliceerd.

  Samenwerking en onderzoeksbeurzen

  De Scholarships and Aid Commission van de universiteit maakt jaarlijks de samenwerkings- en onderzoeksbeurzen van de Foundation bekend. Voor de toekenning van de Beurzen, evenals voor de hoogte ervan, zullen de vastgestelde beoordelingscriteria worden gevolgd. Op deze beurzen zijn de onderstaande criteria van toepassing, met twee soorten beurzen:

  • Samenwerking en onderzoek interne student.
  • Samenwerking en onderzoekswetenschapper.

  Samenwerking en onderzoek interne student

  Degenen die aan de volgende vereisten voldoen, kunnen internaatstudenten zijn.

  • Ingeschreven zijn voor de betreffende opleiding, in het 2e, 3e of 4e jaar van de opleiding.
  • Alle studiepunten van het vorige vak behaald hebben. (Geen enkel vak faalde in het voorgaande jaar).

  Aan het einde van de samenwerkings- en/of onderzoeksperiode ontvangt de student een certificaat van zijn werk aan het project. Deze beurs heeft geen financieel voordeel.

  Samenwerking en onderzoekswetenschapper

  Degenen die aan de volgende algemene vereisten voldoen, kunnen deze studiebeurs aanvragen:

  • Ingeschreven zijn voor de betreffende opleiding, in het 2e, 3e of 4e jaar van de opleiding.
  • Heb genoten van de vorige Foundation Aid-cursus (uitzonderlijk wordt geaccepteerd dat niet aan deze vereiste wordt voldaan, wat de verandering in de economische situatie rechtvaardigt).
  • Alle studiepunten van het vorige vak behaald hebben. (Geen enkel vak faalde in het voorgaande jaar).
  • Geen negatieve rapporten hebben verkregen bij eerdere samenwerkings-/onderzoekssubsidies.
  • Elk onderzoeksproject kan zijn eigen eisen stellen waaraan de student moet voldoen om te worden toegelaten.

  Ontvangers van een samenwerkingsbeurs moeten 60 uur aan samenwerking en/of onderzoek in het project voltooien, inclusief uren ondersteuning uit institutionele wetten. Aan het einde van de samenwerkings- en/of onderzoeksperiode ontvangt de student een certificaat van zijn werk aan het project. Het financiële bedrag van deze steun wordt voor elk academisch jaar goedgekeurd door de Hulp- en Scholarshipcommissie van de Stichting en wordt toegepast door dit bedrag in mindering te brengen op het studiegeld, zolang het eindrapport gunstig is.

  Locaties

  • Bormujos

   Glorieta Ángel Herrera Oria, s/n, 41930, Bormujos

  Vragen