Keystone logo
Universidad CEU Fernando III Diploma in bedrijfsbeheer en management
Universidad CEU Fernando III

Diploma in bedrijfsbeheer en management

Bormujos, Spanje

4 Years

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 751

Op de campus

Invoering

Word een expert in de zakenwereld met de graad in bedrijfskunde en verwerf een praktische visie op zakendoen

Met het diploma in bedrijfskunde en management van de Universidad CEU Fernando III wordt u opgeleid tot een professional die in staat is uw activiteiten op verschillende zakelijke gebieden uit te voeren.

Verwerf de nodige vaardigheden om een bedrijf te leiden en te beheren, en verstandige beslissingen te nemen, rekening houdend met de gemondialiseerde omgeving en de economische trend en digitale transformatie.

Het studeren van de graad in bedrijfskunde en management biedt een breed scala aan professionele kansen, omdat het een carrière is die de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen met een hoge inzetbaarheid.

Trainingsdoelstellingen

  1. De graad in bedrijfskunde en management biedt zowel een theoretische als vooral een praktische visie op de zakelijke realiteit.
  2. Traint de student voor het besturen en besturen van bedrijven in de internationale context waarin we leven.
  3. Studenten die de graad in bedrijfskunde behalen, zullen hooggekwalificeerde professionals zijn die verantwoordelijke posities bekleden op verschillende gebieden van bedrijven, zoals onder meer organisatie, financiën, human resources, operations, marketing, boekhouding, belastingen, algemeen management of sociale verantwoordelijkheid. .
  4. Studenten krijgen training op basis van onderwijsinnovatie en nieuwe technologieën.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen