Keystone logo
Universidad CEU Fernando III Diploma in telecommunicatiesysteemtechniek
Universidad CEU Fernando III

Diploma in telecommunicatiesysteemtechniek

Bormujos, Spanje

4 Years

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 751

Op de campus

Invoering

Maak de toekomst werkelijkheid met de kracht van Telecommunication Systems Engineering.

Als je een passie hebt voor technologie en een carrière met een veelbelovende toekomst wilt, is de graad in telecommunicatiesysteemtechniek aan de Universidad CEU Fernando III een uitstekende optie.

Deze engineering geeft je de mogelijkheid om vaardigheden te verwerven zoals het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van moderne communicatiesystemen, evenals het beheer van telecommunicatienetwerken en -diensten.

Dit specialisme biedt een breed scala aan werkgelegenheidskansen in een markt die voortdurend groeit en evolueert, zowel nationaal als internationaal.

Trainingsdoelstellingen

  1. Wetenschappelijke basisopleiding, om de grondbeginselen te begrijpen van de technieken die ze moeten gebruiken. Ook om intellectuele gewoonten van wetenschappelijk redeneren te verwerven en te leren om gedurende hun hele professionele leven te kunnen blijven studeren.
  2. Technologische basisopleiding, die diepgaande en fundamentele kennis biedt van de technologieën die inherent zijn aan de graad. Deze opleiding moet ook langdurig zijn en de bijbehorende lessen moeten basaal en algemeen zijn, maar binnen de kennisgebieden die kenmerkend zijn voor de carrière.
  3. Technologisch toegepaste opleiding, die kennis oplevert van specifieke technieken voor de praktische toepassing van techniek. Dit is een gespecialiseerde opleiding die zeer actueel moet zijn, omdat deze zeer veranderlijk is en kan worden aangepast aan de voorkeuren van elk individu, binnen de marge die door de marktevolutie wordt geboden. De bijbehorende leringen zijn verdieping, specialisatie en voorbereiding op de beroepspraktijk en integratie op de arbeidsmarkt.
  4. Economisch-bedrijfsgerichte training, waarmee u de benadering van techniek kunt begrijpen als een economische activiteit die wordt uitgevoerd binnen een algemener kader, dat onder meer economische of zakelijke overwegingen omvat.
  5. Sociaal-humanistische opleiding om het beroep uit te oefenen in een collectieve omgeving (mondelinge en schriftelijke expressietechnieken, enz.), om de realiteit van hun professionele omgeving te kennen (normatief kader, regelgeving), om bewustzijn te verwerven van de sociale dimensie van hun activiteiten (veiligheid , milieubescherming, beroepsethiek...), enz.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen