Keystone logo
Universidad CEU Fernando III Diploma Marketing en Commercieel Management
Universidad CEU Fernando III

Diploma Marketing en Commercieel Management

Bormujos, Spanje

4 Years

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 751

Op de campus

Invoering

Ontdek het universum van business en marketing met een mondiaal perspectief

Met de graad in Marketing en Commercieel Management van de Universidad CEU Fernando III kun je kennis en vaardigheden verwerven om de strategische lijnen en het commerciële beleid van elk bedrijf te kunnen definiëren.

Praktisch leren aangepast aan de behoeften die de zakenwereld vraagt, vanuit het oogpunt van marketing en bedrijfsbeheer, wat een verschillende waarde aan uw cv zal geven.

Zowel marketing als commercieel management zijn twee disciplines die elkaar aanvullen en fundamenteel zijn voor het succes van elk bedrijf.

Trainingsdoelstellingen

  1. De graad in Marketing en Commercieel Management biedt de ontwikkeling van professionele, technische en persoonlijke capaciteiten voor de uitvoering van managementfuncties op het gebied van Marketing.
  2. Studenten die de graad in Marketing volgen, leren over nieuwe trends, met een voorbereiding die analytische, creatieve, digitale en competitieve training biedt om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden, en om nieuwe zakelijke en innovatiemogelijkheden te detecteren.
  3. De graad Marketing wordt gegeven vanuit een duidelijk ervaringsperspectief, waarbij de theorie wordt ondersteund door een leermethodologie gebaseerd op praktijkcases, teamwerk, marketingsimulators, workshops met professionals en projectontwikkeling.
  4. Train de student voor leidinggevende functies op het gebied van Marketing in de internationale context waarin we leven.
  5. Bereid studenten voor op professionele prestaties met kennis en vaardigheden waarmee ze verkoopafdelingen kunnen aansturen, marketingontwikkelingen en innovatieprojecten kunnen plannen en uitvoeren. Allemaal vanuit een vermogen tot creatieve aanpassing aan de markt.
  6. Studenten krijgen training op basis van onderwijsinnovatie en nieuwe technologieën.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen