Keystone logo
Universidad CEU Fernando III Graad in Computer Engineering
Universidad CEU Fernando III

Graad in Computer Engineering

Bormujos, Spanje

4 Years

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 751

Op de campus

Invoering

Diploma in computerwetenschappen: de sleutel tot het ontsluiten van uw technologische potentieel

De vraag naar hoogopgeleide professionals op het gebied van informatica heeft de graad in computertechniek aan de Universidad CEU Fernando III tegenwoordig tot een zeer aantrekkelijke optie gemaakt. Computergebruik is een essentiële discipline in onze samenleving en heeft de manier veranderd waarop we met elkaar omgaan, werken en leven.

De graad in computertechniek wordt positief gewaardeerd in de werkomgeving vanwege de groeiende vraag naar geschoolde professionals in hun vakgebied, en daarom heeft het een hoge inzetbaarheid.

Trainingsdoelstellingen

  1. Opleiding om het beroep uit te oefenen, met een duidelijk besef van de menselijke, economische, sociale, juridische en ethische dimensie ervan.
  2. Voorbereiding om gedurende uw professionele carrière verantwoordelijkheidstaken op zich te nemen in organisaties, zowel technisch als management, en te weten hoe u kunt bijdragen aan informatiebeheer en kennisbeheer.
  3. Beschikken over de vaardigheden die nodig zijn in de beroepspraktijk van engineering: projecten kunnen leiden, duidelijk en effectief kunnen communiceren, in multidisciplinaire teams kunnen werken en weten hoe ze leiding moeten geven, leren zich aan te passen aan veranderingen en zich gedurende het hele professionele leven autonoom kunnen ontwikkelen.
  4. In staat zijn om computersystemen te specificeren, ontwerpen, bouwen, implementeren, verifiëren, auditen, evalueren en onderhouden die reageren op de behoeften van hun potentiële gebruikers.
  5. Over voldoende basisopleiding beschikken om nationale of internationale master- en doctoraatsstudies te kunnen voortzetten.

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen