Keystone logo
Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Universidad CEU San Pablo

Invoering

Universidad CEU San Pablo - Multidisciplinair hoger onderwijs

Al meer dan 90 jaar: Universidad CEU San Pablo University zet zich in om studenten te helpen op weg naar succesvolle toekomstige beroepen. De school biedt een uitgebreid scala aan bacheloropleidingen, dubbele bacheloropleidingen en postdoctorale studieprogramma's in het Spaans en Engels, in veel vakgebieden zoals economie en bedrijfskunde, communicatie en geesteswetenschappen, architectuur, techniek en gezondheidswetenschappen.

De universiteit heeft een sterke internationale omgeving, bevolkt door studenten uit meer dan 70 verschillende landen. De open, kosmopolitische en culturele sfeer van Madrid maken de hoofdstad van Spanje tot een populaire studiekeuze in het buitenland voor studenten van over de hele wereld.

Internationale samenwerking

Met een sterke nadruk op inzetbaarheid biedt de universiteit competitieve stageprogramma's, waarbij overeenkomsten zijn gesloten met meer dan 9.000 bedrijven en instellingen, zowel nationaal als internationaal.

Er is ook een veelheid aan internationale mobiliteitsprogramma's beschikbaar voor studenten, professoren en onderzoekers. De universiteit heeft samenwerkingsverbanden met de meest prestigieuze universiteiten in de Verenigde Staten van Amerika, waaronder Columbia University, Boston University, The University of Chicago en Fordham University.

CEU San Pablo University zet zich in voor de kracht van leren en verbeteren en biedt een aantal mogelijkheden voor beurzen.

Campusfuncties

Studeer op onze prachtige campussen in Madrid

De universiteit heeft twee grote campussen in bevoorrechte delen van Madrid: Moncloa en Montepríncipe . Beide stellen je in staat om te studeren in een trendsettende en internationale omgeving en beschikken over de meest geavanceerde faciliteiten met de meest complete diensten om activiteiten en praktijken uit te voeren: laboratoria, onderzoekscentra, computerzalen, enz.

Bovendien heeft de universiteit, gelegen in het hart van Madrid, een polikliniek gespecialiseerd in tandheelkunde, fysiotherapie, psychologie, voeding en diëtetiek , waar echte gevallen worden behandeld en studenten patiënten begeleiden onder toezicht van professoren.

  Beurzen en financiering

  Internationale studenten kunnen de Talent Bridge Scholarship aanvragen, waarmee ze tot 50% korting op het collegegeld kunnen krijgen.

  Campusleven & Faciliteiten

  CEU San Pablo University heeft een goed ontwikkeld dienstensysteem voor studenten:

  • Bibliotheken, sport- en vrijwilligersactiviteiten op beide campussen
  • Stagebureaus en loopbaanadvies
  • International Hospitality-pakket: erkenning van uw middelbare schooldiploma, verkrijgen van een verblijfsvergunning voor studie, openen van een bankrekening
  • Taalcentra
  • Medische en psychologische hulp

  Het Bureau Studentenzaken en Schoolleven beheert buitenschoolse activiteiten die erop gericht zijn het leven op school te verrijken.

  We zouden graag zien dat je je hobby’s in een universitaire omgeving gaat uitoefenen en nieuwe interesses en relaties ontwikkelt als aanvulling op je opleiding:

  • Culturele activiteiten - gastronomie, theater, muziek, film, opera, reizen, debatclub, creativiteitswedstrijden, enz.
  • Mogelijkheden voor vrijwilligerswerk - non-profit- en bewustmakingscampagnes, activiteiten om mensen in nood, de armen of gemarginaliseerde groepen te helpen.
  • Pastorale activiteiten - open discussies, gemeenschappen, culturele bezoeken, retraites, pelgrimsroutes, seminars, debatten, enz.
  • Sportactiviteiten - we organiseren interne competities en nemen deel aan lokale en nationale interuniversitaire toernooien.

  Locaties

  • Madrid

   Calle de Julián Romea,23, 28003, Madrid

  Vragen