Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Afgestudeerd in journalistiek + universitair expert in internationale betrekkingen
Universidad Europea del Atlántico

Afgestudeerd in journalistiek + universitair expert in internationale betrekkingen

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De dubbele graad van de graad in PER + universitair expert in internationale betrekkingen van de Universidad Europea del Atlántico bedoeld om te reageren op de uitdagingen van de huidige samenleving.

Het doel van deze studies is om journalisten op te leiden die reageren op de kenmerken van een nieuwe hyperverbonden samenleving op wereldschaal, waarin communicatoren de uitdaging aangaan om begrip en uitwisseling te bevorderen naarmate geografische barrières verdwijnen. Om deze reden tracht het professionals op te leiden die het vermogen hebben om hun werk te ontwikkelen op basis van een solide opleiding in internationale betrekkingen.

Op deze manier benadrukken deze studies, in het kader van de mondiale competenties die verband houden met de uitoefening van het journalistieke beroep, een uitgebreide opleiding in zaken als internationale betrekkingen, public relations, buitenlands beleid, samenwerking of internationale handel, vertrouwend op het domein van de gebruikelijke talen van supranationale instellingen en wereldmarkten.

Deze wereldwijde en rigoureuze opleiding is ontworpen in samenwerking met relevante internationale persoonlijkheden die onze studenten begeleiden in het trainingsproces, en biedt onze studenten een solide academische basis.

Onze studenten zullen de nodige vaardigheden ontwikkelen om te oefenen als journalisten gespecialiseerd in internationale kwesties, correspondent, hoofden van communicatiekantoren van supranationale instellingen, niet-gouvernementele organisaties en bedrijven die worden gekenmerkt door internationalisering of communicatieadviseurs die gespecialiseerd zijn in internationale kwesties binnen elk type instelling.

Deze dubbele graad heeft onder zijn leraren actieve professionals in de internationale arena, en onder zijn studenten jonge mensen uit verschillende delen van de wereld, waardoor ze een globale visie krijgen op de problemen die zich in de wereld voordoen en hun oplossingen.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Daarom wordt aan de Universidad Europea del Atlántico and the Degree in Journalism training in deze taal bevorderd en worden vier verplichte Engelse taalvakken opgenomen in het studieplan met als doel dat de student een hoog niveau bereikt in dit idioom. Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen