Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Degree in de gastronomie
Universidad Europea del Atlántico

Degree in de gastronomie

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Gastronomie, in zijn meest moderne, wetenschappelijke en technologische aspect, vereist nieuwe professionals met een wetenschappelijke basis die de evolutie van de sector en het ontwerp van nieuwe gastronomische diensten en producten kunnen leiden, zowel in restaurants als in de voedingsindustrie.

Het curriculum in de Gastronomy Degree van de Universidad Europea del Atlántico biedt huidige kwaliteitsopleiding die wordt toegepast op alle professionele gebieden waarin de toekomstige afgestudeerde in gastronomische wetenschappen zich zal kunnen ontwikkelen, waardoor specialisatie mogelijk is op het gebied dat voor de student het meest interessant is dankzij de aanbod van keuzevakken beschikbaar.

De Faculteit der Gezondheidswetenschappen beschikt over moderne faciliteiten waarmee de student de praktische vaardigheden van de opleiding volledig kan ontwikkelen. Deze faciliteiten omvatten de laboratoria van Biochemie en Fysiologie, Bromatologie en Levensmiddelentechnologie, Culinaire Technologie, de Bereidingsruimte en tenslotte het Gastronomielaboratorium.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico en de Degree in Gastronomy training in deze taal wordt gepromoot en twee keuzevakken van de Engelse taal worden opgenomen met toegepaste oriëntatie op Voeding en Diëtetiek in het curriculum met als doel dat de student een hoog niveau bereikt in deze taal. Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen