Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Degree in Science of Physical Activity and Sports
Universidad Europea del Atlántico

Degree in Science of Physical Activity and Sports

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

"De universiteit heeft moderne en goed uitgeruste faciliteiten"

De opleiding Lichamelijke Activiteit en Sportwetenschappen heeft een grote interesse in het bevorderen, in het algemeen, van gezonde leefgewoonten, evenals in het verbeteren van sportprestaties. Om aan deze eisen van de huidige samenleving te voldoen, is het noodzakelijk om professionals op te leiden die in staat zijn om de verschillende praktijken met betrekking tot lichaamsbeweging en sport te plannen, organiseren, reguleren, sturen en evalueren.

Vanuit de innovatie, specificiteit en bruikbaarheid van zijn onderwerpen, leidt deze graad toekomstige professionals op die in staat zijn om veilig te werken in de verschillende werkgebieden die door deze carrière worden bestreken, zelfs in de meest actuele, zoals vrijetijdsporten, nieuwe trends in wellness of alternatieve sporten.

De Faculteit der Gezondheidswetenschappen heeft moderne faciliteiten waarmee de student de praktische vaardigheden van de opleiding in grote lijnen kan ontwikkelen, inclusief technische laboratoria (biochemie, fysiologie en biomechanica) waar de student de vaardigheden die tijdens de race zijn verworven uitgebreid kan oefenen.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico en in de graad in lichamelijke activiteit en sportwetenschappen training in deze taal wordt bevorderd en twee verplichte Engelse taalvakken en twee andere Engelse taalkeuzevakken worden opgenomen in het studieplan met het doel dat de student bereikt een hoog niveau in deze taal. Daarnaast bevordert en faciliteert het internationale profiel van de universiteit de ontwikkeling van deze taal.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen