Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Diploma in bedrijfsbeheer en management
Universidad Europea del Atlántico

Diploma in bedrijfsbeheer en management

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

"Deze opleiding bereidt studenten voor om multidisciplinaire teams te leiden"

De dynamiek en complexiteit van de economie en het bedrijfsleven in een geglobaliseerde wereld vereisen gekwalificeerde professionals voor het voortbestaan van organisaties. Interesse in de zakenwereld en een duidelijk ondernemende en innovatieve roeping in het licht van technologische veranderingen zijn essentieel voor het verkrijgen van een uitgebreide opleiding op kennisgebieden die verband houden met het profiel van de ondernemer.

De bachelor in Business Administration and Management aangeboden door UNEATLANTICO stelt de student in staat leiderschap en managementvaardigheden te ontwikkelen in alle soorten bedrijven wereldwijd en / of in hun functionele gebieden: productie, marketing, human resources, kwaliteit, projectbeheer of maatschappelijk verantwoord ondernemen , onder andere.

Het succes van deze graad is gebaseerd op een dubbele doelstelling: enerzijds competenties aannemen die de afgestudeerde kwalificeren om multidisciplinaire teams te integreren en te leiden die zich aanpassen aan de behoeften van de markt en technologische veranderingen, en om analyseproblemen aan te pakken , ontwerp en beheer met professionele criteria. Anderzijds draagt het op algemeen niveau bij tot de lokale en nationale sociaaleconomische ontwikkeling. Om dit te doen, zal de kennis van een tweede taal zoals Engels, nieuwe technologieën (ICT's) worden bevorderd en zal een goede beheersing van mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid worden bevorderd.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico studenten van alle rangen vanaf het tweede jaar Engels als verplicht vak studeren en vanaf het derde jaar ook volledige cursussen in deze taal volgen.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen