Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Diploma in bedrijfskunde en management + universitaire expert in internationaal zakendoen
Universidad Europea del Atlántico

Diploma in bedrijfskunde en management + universitaire expert in internationaal zakendoen

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De dubbele graad van de graad in bedrijfskunde en universitaire expert in internationale zaken van de Universidad Europea del Atlántico bereidt toekomstige leiders van wereldwijde bedrijven voor in een internationale context. In een steeds meer geglobaliseerde economie is het nodig om specialisten te hebben die, vanuit het bedrijf en openbare instellingen, aan het internationaliseringsproces werken.

Het doel van deze studies is om bekwame en verantwoordelijke professionals op te leiden die in staat zijn om alle soorten internationale bedrijven te begrijpen en te analyseren; economisch-financiële, zakelijke en marketingbeslissingen nemen, rekening houdend met de bepalende factoren en internationale repercussies.

Dit wordt bereikt door een gedegen uitgebreide opleiding in onderwerpen als internationale betrekkingen, boekhouding, internationale marketing en financiën, economische integratie en internationale handel, talen, enz.

Deze uitgebreide en rigoureuze opleiding is ontworpen in samenwerking met internationale bedrijfsmanagers die onze studenten begeleiden bij het trainingsproces, en biedt onze studenten een robuuste academische basis.

Onze studenten verwerven de nodige vaardigheden om de internationale ontwikkeling van een bedrijf te beheren en werken in internationale instellingen die betrokken zijn bij wereldwijde transacties.

Deze dubbele graad heeft onder zijn leraren actieve professionals in de internationale arena, en onder zijn studenten jonge mensen uit verschillende delen van de wereld, waardoor ze een globale visie krijgen op de problemen die zich in de wereld voordoen en hun oplossingen.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico studenten van alle rangen vanaf het tweede jaar Engels als verplicht vak studeren en vanaf het derde jaar ook volledige cursussen in deze taal volgen.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen