Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Diploma in bedrijfskunde en management + universitaire expert in internationale betrekkingen
Universidad Europea del Atlántico

Diploma in bedrijfskunde en management + universitaire expert in internationale betrekkingen

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

De dubbele graad van de graad in bedrijfskunde + universitair expert in internationale betrekkingen aan de Universidad Europea del Atlántico bedoeld om te reageren op de uitdagingen van de internationale samenleving.

Het doel van deze studies is om bekwame en verantwoordelijke professionals op te leiden die in staat zijn om alle soorten internationale relaties -politieke, economische, sociale en technologische- te begrijpen en analyseren, oplossingen te bieden voor conflicten en planningstrategieën en -tactieken die toenadering en samenwerking tussen naties bevorderen.

Dit wordt bereikt door een gedegen uitgebreide training in zaken als internationale betrekkingen, geopolitiek, geostrategie, vergelijkende politieke systemen, buitenlands beleid en handel, talen, enz.

Deze wereldwijde en rigoureuze opleiding is ontworpen in samenwerking met relevante internationale persoonlijkheden die onze studenten begeleiden in het trainingsproces, en biedt onze studenten een solide academische basis.

Onze studenten zullen de nodige vaardigheden ontwikkelen om taken uit te voeren van advies, besluitvorming, management, onderhandeling, internationale vertegenwoordiging van staats- of intergouvernementele openbare instellingen.

Deze dubbele graad heeft onder zijn leraren actieve professionals in de internationale arena, en onder zijn studenten jonge mensen uit verschillende delen van de wereld, waardoor ze een globale visie krijgen op de problemen die zich in de wereld voordoen en hun oplossingen.

Internationaal bezoek

Studenten zullen een optioneel bezoek brengen aan de belangrijkste Europese instellingen om direct te weten hoe ze werken. Ze zullen ook andere organisaties en instanties bezoeken, waar ze interviews zullen hebben met politieke en economische vertegenwoordigers.

Dit internationale bezoek is de perfecte aanvulling om de studies Internationale Betrekkingen af te ronden, een culturele, politieke en economische visie van de belangrijkste Europese instellingen te overdenken en uit de eerste hand de plaats te kennen waar de onderhandelingen in andere landen van de Europese Unie beginnen.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico studenten van alle rangen vanaf het tweede jaar Engels als verplicht vak studeren en vanaf het derde jaar ook volledige cursussen in deze taal volgen.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen