Keystone logo
Universidad Europea del Atlántico Diploma in bedrijfskunde en management + universitaire expert in marketing
Universidad Europea del Atlántico

Diploma in bedrijfskunde en management + universitaire expert in marketing

Santander, Spanje

8 Semesters

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

"Deze opleiding bereidt studenten voor om multidisciplinaire teams te leiden"

De dubbele graad van de graad in bedrijfskunde + universitaire expert in marketing van de Universidad Europea del Atlántico bereidt toekomstige bedrijfsleiders voor op het gebied van marketing en business.

Het heeft een globale visie op het bedrijf, met al zijn functionele gebieden: onder meer productie, human resources, kwaliteit, projectbeheer of maatschappelijk verantwoord ondernemen; en specifieke training op het gebied van Marketing, met een speciale focus op digitale marketing en bedrijfscommunicatie.

In een steeds competitievere marktomgeving waarin bedrijven moeite hebben om de aandacht van kopers te trekken, wordt van de toekomstige professional van het bedrijf verwacht dat hij een brede kennis heeft van marketing- en communicatietools.

Deze creatieve en rigoureuze opleiding is ontworpen in samenwerking met relevante marketingmanagers en leidinggevenden die onze studenten begeleiden in het trainingsproces, en biedt onze studenten een solide academische basis.

Beginnend van marketingstrategie tot reclamecreativiteit, campagneontwerp en -planning, brengt het programma de student dichter bij de nieuwe realiteit van online marketing en interactieve media, bedrijfscommunicatie en public relations.

Onze studenten zullen de nodige vaardigheden ontwikkelen om projecten op marketinggebied aan te pakken, zoals de lancering van technologische producten / diensten. Van de fase van het identificeren van consumentengedrag en het kiezen van beoogde klanten tot positioneringsstrategieën, analyse van markttrends die ons in staat stellen een duurzaam concurrentievoordeel te behouden, onder meer via public relations-campagnes en de lancering van nationale en internationale evenementen.

Deze dubbele graad heeft onder zijn leraren actieve professionals en onder zijn studenten jonge mensen uit verschillende delen van de wereld, waardoor ze een globale visie krijgen op de problemen en hun oplossingen.

Engels aan de universiteit

Engels, de sleutel tot uw heden en toekomst

Momenteel is Engels een van de essentiële tools in internationale communicatie, en de sleutel die de mogelijkheid biedt om een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland. In ons land vereist 80% van de vacatures al een uitstekende beheersing van deze taal en in veel gevallen wordt dit criterium opgelegd boven andere, zoals het record of professionele carrière.

Dat is de reden waarom aan de Universidad Europea del Atlántico studenten van alle rangen vanaf het tweede jaar Engels als verplicht vak studeren en vanaf het derde jaar ook volledige cursussen in deze taal volgen.

Om ervoor te zorgen dat het vorige niveau Engels geen belemmering vormt voor de toegang tot studies, biedt UNEATLANTICO persoonlijk onderwijs, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten voldoende taalvaardigheid in het Engels verwerven om de vakken van de carrière met succes te halen.

Op deze manier, ongeacht hun startniveau Engels, met een globaal ondersteuningsplan gebaseerd op tutorials, specifiek materiaal en zeer kleine werkgroepen, kan de student de lessen geleidelijk volgen in een Spaans / Engels tweetalig systeem. zullen tweetalige vaardigheden hebben verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Voorzieningen

Over de school

Vragen